Satıldı Uygun Fiyata Origin Hesabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lintos

Megapat
Sosyal Tayfı
Katılım
12 Haziran 2016
Mesajlar
3.957
Makaleler
25
Çözümler
102
Yer
Colorado, Colorado Springs
Screenshot_2.png

Arkadaşlar hesapta bu oyunlar mevcut. Hesap ikinci el daha önce bir arkadaşımdan almıştım hiçbir problemi sıkıntısı yoktur. FİFA 19, Battlefield 1, Apex Legends oynandım sadece. Apex'te Wingman silahının legendary skini mevcuttur ve Heroların çokça banner, skin vs. mevcuttur. FİFA 19'u epey oynamıştım, kadro fena değildi tam emin değilim fakat 85 gen falan olması gerek veya 84 en kötü. Hesap bu şekilde, böyle bir hesaba da biçtiğim değeri gayet uygun görüyorum. 95 TL. İndirim payı var, ciddi alıcılar bu mail adresinden bana ulaşabilir.
 
Son düzenleme:
Hesapta bir sıkıntı yoksa böyle bir hesap almayı düşünüyorum. Hesapları bazen geri alıyorlar ya öyle bir problem olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hesapta bir sıkıntı yoksa böyle bir hesap almayı düşünüyorum . Hesapları bazen geri alıyorlar ya öyle bir problem olur mu?
Hiçbir problemi yok, hesap tertemiz içiniz rahat bir şekilde oyunları oynayabilirsiniz, hesapları geri alma gibi bir durum söz konusu bile değil. :)
 
Eki Görüntüle 408293
Arkadaşlar hesapta bu oyunlar mevcut. Hesap ikinci el daha önce bir arkadaşımdan almıştım hiçbir problemi sıkıntısı yoktur. FİFA 19, Battlefield 1, Apex Legends oynandım sadece. Apex'te Wingman silahının legendary skini mevcuttur ve Heroların çokça banner, skin vs. mevcuttur. FİFA 19'u epey oynamıştım, kadro fena değildi tam emin değilim fakat 85 gen felan olması gerek veya 84 en kötü. Hesap bu şekilde, böyle bir hesabada biçtiğim değeri gayet uygun görüyorum. 95 TL. İndirim payı var, ciddi alıcılar bu mail adresinden bana ulaşabilir.
Hocam mailin şifresi vs. veriliyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı