Evet, attığım macun:
Aslında SE-224-XT, T6'ya göre daha iyi bir tercih olur. İçinden macun çıktığını unuttuğumdan önermemiştim.
İçinden çıkan bu macun değil. TG-25 çıkıyor, attığının bir üst modeli çıkıyor.

Bu arada F/P dengesi olarak Snowman T6 daha mantıklı bir tercih. T6 alıp yanına ZM-STC8 alırsan SE-224-XT'den daha ucuza geliyor. Tabii tipi hoşuna gitmediyse T6'nın o vakit SE-224-XT alabilirsin.
 
224-XT bütçenin üst sınırlarını zorluyor biraz ama 490 liraya "indirime" giren Freezer 34 eSports Duo'dan bile daha iyi bir soğutucu. Yanında da TG25 macun çıkıyor, biraz katı olduğu için sürmesi belki biraz zorlayabilir ama iletkenlik değeri MX-4'ten falan daha yüksek.
 
Uyumludur. T6 Ultra çok sesli, aralarındaki performans farkını @The Man From E.A.R.T.H. ve @BerkayZ87 daha iyi anlatır.

Evet, içinden TG-25 macun çıkıyor.
Aslında SE-224-XT, t6'ya göre daha iyi bir tercih olur. İçinden macun çıktığını unuttuğumdan önermemiştim.

Evet TG-25 sanırım iyi bir macun ama ne bileyim SE-224-XT almamın tek artısı bu ise T6 alıp termal macunu ayrı almak daha mantıklı geliyor sence?
İçinden çıkan bu macun değil. TG-25 çıkıyor, attığının bir üst modeli çıkıyor.

Bu arada F/P dengesi olarak Snowman T6 daha mantıklı bir tercih. T6 alıp yanına ZM-STC8 alırsan SE-224-XT'den daha ucuza geliyor. Tabii tipi hoşuna gitmediyse t6'nın o vakit SE-224-XT alabilirsin.

T6'nın tipi daha iyi bile geldi sağ olun önerdiğiniz macunun neye göre iyi olduğunu anlıyoruz bununla ilgili bir çalışma liste var mı acaba dostum?
224-XT bütçenin üst sınırlarını zorluyor biraz ama 490 liraya "indirime" giren Freezer 34 e-Sports Duo'dan bile daha iyi bir soğutucu. Yanında da TG25 macun çıkıyor, biraz katı olduğu için sürmesi belki biraz zorlayabilir ama iletkenlik değeri MX-4'ten falan daha yüksek.

Dostum yani soğutma olarak o daha iyi diyorsun o halde direkt onu almam daha iyi olacaksa öyle olabilir t6'yı beğenmiştim ama sen öyle deyince bu modeli biraz araştırayım elinizde hazır veri varsa daha iyi olur teşekkürler cevaplar için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı