Uygun fiyatlı kotasız internet önerisi

GroveMeet

Hectopat
Katılım
26 Temmuz 2020
Mesajlar
433
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Türk Telekom kullanıyordum ve son zamanlarda "Türk Telekom rezaleti" denen şeyi ben de yaşamaya başladım. Şu anda başka bir internet servisi arıyorum. Oyunlarda ping, hız sorunu vs. en az yaşayacağım internet servisi önerir misiniz?
 
Eğer fiber altyapı imkanın varsa DSL'e bulaşma. Ne ADSL ne de VDSL olmasın. Kablonet olabilir. Tam fiber değil, Hipernet de olabilir ama DSL sürekli kopmalara kadar gider.
 
Turkcell varsa Turkcell. Fiyat biraz fazla olur ama müşteri ile ilgilenmeleri anında oluyor. Türknet'e bulaşmayın. 2 ay fatura ödedim alamadığım hizmet için. Sonunda e-devlet'e fesih işlemleri geldi de anca iptal edebildim. TürkTelekom bildiğimiz gibi :D Gelmeden geldik ibaresi koyuyorlar. Bazen hiç bakmıyorlar.
 
HiperNet altyapı var hocam. Hangi servisi önerirsiniz?
Ben ise tam tersi TurkNet tavsiye ederim bu durumda. İnsanlar genellikle ISS'lerle yaşadığı olumsuz deneyimleri paylaşırlar hep ve size tavsiyem her zaman olumsuz deneyimleri göz önüne alarak bir hizmeti değerlendirmemeniz. TurkNet'in sitesinden adresinizi girerek altyapınızı sorgularsanız ve ekran görüntüsü olarak konuya eklerseniz daha iyi olur.
 

Geri
Yukarı