Uygun fiyatlı sistem toplama

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, halihazırda kullandığım cihaz HP Victus 16 GTX 1650 Ryzen 5600. Ekran kartından pek memnun olduğumu söyleyemeceğim. Rust oynuyorum; kasmalara sebebiyet veriyor, bu da canımı sıkıyor. Ani bir fikirle düşük bütçe ile sistem toplamaya karar verdim. Dayım bilgisayarcı, ondan uygun fiyata temin edebileceklerim şunlar: Intel i5 4. nesil civarı islemci, anakart, PSU, kasa ekran kartsız şekilde alacağım. İşlemci su anlık idare etsin yeterli. Ekran kartı olarak bütçem en fazla 2000 üstüne cok fazla cıkamam. İkinci elde pazarlıkla indirmeye çalışacağım fiyatı. Araştırdığımda RX 570 buldum çoğu kişi önermiyor, yine de sormak istedim. 1800 TL gibi bir rakamı var 1500'e kadar düşer diye tahmin ediyorum. 2000 TL'nin altında olması gerek benim için. GTX1650 de laptopta aynısı var, kasada da onu kullanmak istemiyorum. Onun haricinde sizden ekran kartı tavsiyesi istiyorum. Teşekkürler.

Ek olarak, zaman geçtikçe üstüne koyarak sistemi geliştireceğim. RX 570 4 GB modeli ısınıyor diyorlar doğru mudur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı