Uygun Monopoly arıyorum

Makaleler
1
Yer
Malatya
Arkadaşlar nostalji olsun diye Monopoly almak istiyorum. Malum çocuk iken çok oynardık. Fiyatları çok fazla 120-150 TL arası falan. Her yerde mi fiyatları böyle, ucuza satan bir yer var mı? Varsa link atmanız ricamdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırladığım kadarıyla bunun bir sürü farklı versiyonu vardı. Hatta Monopoly Türkiye olanı bile vardı. İlkokulun zenginleri getirirdi bizim oynamamıza müsaade etmezlerdi hocalar görmezse. Kartları filan vardı bir serisinde. Hesap makinesine benzer bir şeyi de vardı. O pahalı olan sürümlerdendi işte. Hatta talebi nedense 2013'te azalmıştı. BİM bile 35'e satıyordu hatırladığım kadarıyla o zamanlar. Her neyse çok duygulanmadan cevaba geleyim ben. Carrefour SA'da Monopoly Al Oyna, 56,90 TL'ye satılıyor. Haricinde sıfırları çok pahalı dediğin fiyatta ve daha üstünde. Sahibinden ve Letgo'ya bakın derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı