Uyguna nereden The Crew Motofest alınabilir?

Serhat_0612

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Almak istediğim The Crew Motofest. Fakat Ubisoft'da çok pahalıya geldi. Nereden güvenilir bir şekilde uyguna alabilirim? Ve oralardan alsam sürekli aynı hesaba giriş yapabilir miyim ben?

Merhaba. Almak istediğim The Crew Motofest. Fakat Ubisoft'da çok pahalıya geldi. Nereden güvenilir bir şekilde uyguna alabilirim? Ve oralardan alsam sürekli aynı hesaba giriş yapabilir miyim ben?
Gold kodla 260 TL.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-30-12-03-54-071_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-09-30-12-03-54-071_com.android.chrome-edit.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 106
nasıl 260tl ye alabilirim? bu konu hakkında sıfır bilgiyim. detaylı anlatabilirseniz çok sevinirim. ve ubisoft'dan mı alıyorum?

nasıl 260tl ye alabilirim? bu konu hakkında sıfır bilgiyim. detaylı anlatabilirseniz çok sevinirim. ve ubisoft'dan mı alıyorum?
Gold sürümü AUTUMN24 kupon koduyla 260 TL'ye geliyor Ultimate sürümü ise 350 TL'ye geliyor hocam ben olsam almışken en son sürümünü alırdım gelecek olan DLC'lere de ücretsiz sahip oluyorsun(bu tarz oyunları seviyorsun ben bir başladım mı hiç bırakmadan giderim diyorsan al yoksa 3-5 saat sonra sıkılırsın)

the crew 2 haritası büyük diye sıkılmadan oynayan birisiyim. İndirim kodunu paylaştığınız için teşekkür ettim. Motorfest'i satın aldım. indirimle çok uyguna geldi. 1200 TL biraz fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı