Uygunsuz Caps Cezası

  • Konuyu başlatan The Witcher
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 12B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T

The Witcher

Ziyaretçi
Technopat Capsleri 3 konusunda bir caps paylaşmıştım ve bu caps bana göre oldukça "Technopat" ile alakalıydı. Ancak @SypeR capsin Technopat'la alakası yok diyerek ceza verdi. Yanlış anlamayın, bu konuyu ceza sistemine itiraz için değil, sadece bu cezayı saçma bulduğum için açtım. İlla caps yaparken Recep Baltaş'ı mı kullanmak gerekiyor ? Ceza bana çok saçma geldi.
Paylaştığım caps ise buydu;

cats.jpg


Allah aşkına bunu neresi "Technopat" ile alakasız ?

@Murat5038 @Recep Baltaş @Ali Güngör @Berke Kan
 
Konuda 2 tane daha "Nihat Hatipoğlu" capsi var. Ne yani şimdi sırf Nihat Hatipoğlu fotoğrafı var diye mi ceza alıyorum. O zaman kurallara "Nihat Hatipoğlu capsleri yapmayınız" diye kural da ekleyin.
 
Forumdaki kurallar çok sıkı o yüzden her attığınız mesaj, caps ve açtığınız konularda çok dikkatli olmalısınız.
 
@Bertingo Evet biliyorum kurallar çok sıkı, ben de bu kurallara uymaya çalışıyorum ancak bu son verilen ceza bana çok saçma geldi.
 
Yapmış olduğunuz capsin Technopat ile değil bilgisayar bileşenleri ile ilgili olduğunu görüyoruz. Technopat ile özel bir ilgisi bulunmadığı için kaldırıldı ve ceza aldınız. Bu konuda hassaslık göstermenizi diler iyi forumlar dilerim.
 
Ceza öncelikle ben vermedim. İkincisi ise ben alakasız bir şey göremedim Technopat'la. Yalnız capsin çok komik olduğu söylenemez. Ayrıca
2. Gidip de sokaktaki bir teyze hakkında caps yaparsanız konu dışına çıktığınızdan dolayı hem mesajınız silinir hemde boşu boşuna 1 günlük ceza alırsınız.
Bu kuralı okuduğunuzdan emin misiniz?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı