Uyku düzeni olmadığı için öğretmen tarafından tutanak yazılabilir mi?

hcnuPcitirC

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller.

9. sınıf öğrencisiyim. Edebiyat öğretmenim "senin uyku düzenin yok sana da tutanak yazıyorum" dedi fakat ben derste uyumuyor, uyuklamıyorum. Eğer uykum varsa da teneffüslerde uyuyorum. Böyle bir şey yapmaya hakkı var mı? Çünkü uyku düzeni bozukluğum benim sorunum, hocamı ilgilendireceğini düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi derslerde ne uyukluyorum, ne de uyuyorum, pür dikkat dinliyorum.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Bence aynı kağıdın arka tarafı "öğretmen"in kişisel konularla ilgili düşündükleri ve yaptıklarıyla ilgili tutanak için kullanılmalı.

İyi Sosyaller.

9. sınıf öğrencisiyim. Edebiyat öğretmenim "senin uyku düzenin yok sana da tutanak yazıyorum" dedi fakat ben derste uyumuyor, uyuklamıyorum. Eğer uykum varsa da teneffüslerde uyuyorum. Böyle bir şey yapmaya hakkı var mı? Çünkü uyku düzeni bozukluğum benim sorunum, hocamı ilgilendireceğini düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi derslerde ne uyukluyorum, ne de uyuyorum, pürdikkat dinliyorum.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Böyle bir hakkı yok. Özel hayatın seni ilgilendirir. Ailene bildir, durumu yönetimle konuşsunlar. Öğretmeninin seni düşünmesi güzel bir şey tabii ki ama sınırları dahilinde. Seni bu kadar düşünüyorsa aileni çağırıp durumu anlatır ve otoriteyi onların sağlamasını ister.

Hayır. Ders içinde uyumadığınız sürece öğretmen bu konu hakkında tek bir resmi kelime bile yazamaz ancak rehber öğretmense uyku bozukluğunu idareye rapor edebilir. Tutanak tutulamaz.

Dalga geçmiştir, öğretmen ana baba ama bu kadar da değil 😃
Bu sebepten asla tutanak tutamaz.

Ülkede dengesiz mi arıyorsun? 🤣 Geçen Twitter'da gördüm öğretmenim biri "Allah istemezse ateş yanmaz" gibisinden bir şeyler diyordu. İnanca saygım sonsuz fakat okul bilimin temellerinin öğretildiği yerdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı