Uyku düzenimi bir gece uyumayarak düzeltebilir miyim?

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
15 tatil başladığından beri gece 3 ya da 4'te yatıyorum. Öğleden sonra 1 ya da 2 gibi kalkıyorum. Bu artık bir düzen oldu benim için, 15 günün 15'i de böyle. Pazartesi okullar açılacak biliyorsunuz. Bu gece uyumasam, yarın uykulu şekilde erkenden yatsam (akşam 9-10 gibi) işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı durum var , dediğin gibi 1 gece uyumazsan düzelebilir çünkü başka çaresi yok gibi.

Geleneksel yöntem bir gün uyumamaktır hocam. Ama eğer pazar gecesi yoğurt süt vb. yer kahve tarzı şeyler içmezsen 1.30 2 gibi uyursun gün içinde biraz uykulu olursun ama çözülür. Seçim senin .

Çok denedim ancak başaramadım bunu, yapabileceğin en iyi şey uyanman gereken saatte birkaç gün kendini zorlayıp uyanmak en azından benim için böyle.

Çok denedim ancak başaramadım bunu, yapabileceğin en iyi şey uyanman gereken saatte birkaç gün kendini zorlayıp uyanmak en azından benim için böyle.
Saat 2 3 gibi yatan birisinin bi anda bi sonraki geceye kadar dayanması gerçekten zor zaten hocam. Saat sabah 6 7 gibi yatmalı ki akşama uykusu yetişebilsin.

Doğru en iyisi o ama 2 günde olacak şey değil gibi be.

Bünyene bağlı. Bir arkadaşım var yatırsan uyuyamaz kaldırsan kaldıramazsın. Ama var bir düzeni bazen uyumadan işe gidiyor

Çok zor. Kolay gibi gözüküyor ama, uyku düzeni öyle düzeliyor.

Geç yattıktan sonra kalkmak istediğin saatte kalkmaya başla 1 gece uyumamana gerek yok akşama doğru uykun gelir zaten erken uyandığın için.

Olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…