Uyku modunda nasıl oyun indirebilirim?

Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, Red Dead Redemption 2'yi Steam üzerinden indirmek istiyorum. Ama maalesef hem dosya boyutunun çok yüksek olması hem de indirme hızımın yavaş olması nedeniyle çok uzun sürüyor. Bilgisayarı gece açık bırakmak istiyorum ama bu sefer de fanlar en kısık seste çalışsa dahi fan sesi yüzünden uyuyamıyorum. Hem fanların çalışmasını engelleyip hem de ekranı kapatarak (bir nevi uyku modu gibi) oyun indirmeyi nasıl gerçekleştirebilirim?

Selamlar öncelikle, Red Dead Redemption 2'yi Steam üzerinden indirmek istiyorum. Ama maalesef hem dosya boyutunun çok yüksek olması hem de indirme hızımın yavaş olması nedeniyle çok uzun sürüyor. Bilgisayarı gece açık bırakmak istiyorum ama bu sefer de fanlar en kısık seste çalışsa dahi fan sesi yüzünden uyuyamıyorum. Hem fanların çalışmasını engelleyip hem de ekranı kapatarak (bir nevi uyku modu gibi) oyun indirmeyi nasıl gerçekleştirebilirim?
Hocam zaten uyku modunda fanlar durur diye biliyorum ama fanların bağlantısını kesebilirsiniz.

Selamlar öncelikle, Red Dead Redemption 2'yi Steam üzerinden indirmek istiyorum. Ama maalesef hem dosya boyutunun çok yüksek olması hem de indirme hızımın yavaş olması nedeniyle çok uzun sürüyor. Bilgisayarı gece açık bırakmak istiyorum ama bu sefer de fanlar en kısık seste çalışsa dahi fan sesi yüzünden uyuyamıyorum. Hem fanların çalışmasını engelleyip hem de ekranı kapatarak (bir nevi uyku modu gibi) oyun indirmeyi nasıl gerçekleştirebilirim.
İndiremezsiniz galiba hocam.

Hocam anakart üzerinden SYS_FAN'ın kablosunu çıkarın ama işlemci veya ekran kartı ile uğraşmayın. Uyku modu lazım değil size boştayken zaten elektrik falan tüketmiyor bir şey olmaz monitörü varsa LED'leri falan kapatın dediğim gibi SYS_FAN yani kasanın büyük fanlarının gücünü kestiniz zaman yeterli olur sizin için.

Hocam anakart üzerinden SYS_FAN'ın kablosunu çıkarın ama işlemci veya ekran kartı ile uğraşmayın. Uyku modu lazım değil size boştayken zaten elektrik falan tüketmiyor bir şey olmaz monitörü varsa LED'leri falan kapatın dediğim gibi SYS_FAN yani kasanın büyük fanlarının gücünü kestiniz zaman yeterli olur sizin için.
Hocam maalesef cihaz Laptop.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı