Uyku modundan sonra bilgisayara görüntü gelmedi

mertcanduran1

Centipat
Öncelikle herkese merhaba. Bugün gun icerisinde isimin cikmasi dolayisi ile bilgisayarimi uyku moduna alip evden ciktim. Daha sonra gelip guc dugmesine bastiktan sonra hiçbir sekilde goruntu gelmedi. Daha sonra forum uzerinden arastirdim BIOS pili, RAM slotlari ve belki tum aksanlari çıkarıp taktim. Nafile. Teknik servise goturdum ve kontrol ettikten sonra BIOS cokmesi dedi. Anakart garantisi var fakat yine de akıl almak istedim. Bilgisayar ozellikleri:

Ryzen 5 1600 AF
RX570
MSI B450 Tomahawk Max
Corsair Vengeance Pro 3200 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız hasar almış muhtemelen, yazılımsal bir şey olsaydı en kötü BIOS'a girerdiniz. O bile yapılmıyorsa donanımsal olmalı. Teknik servise yollamalısınız.

Anakartınız hasar almış muhtemelen, yazılımsal bir şey olsaydı en kötü BIOS'a girerdiniz. O bile yapılmıyorsa donanımsal olmalı. Teknik servise yollamalısınız.

Oncelikle cevabiniz icin cok teşekkür ederim. Sorunumu cozdum, eger ayni sorunu yasayan arkadaslarim olursa BIOS pilini ters takip tum elektrik aksani kesilmis vaziyette 1 dakika bekleyip sonra tekrar taktigim zaman duzeldi sorunum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı