Uyku Sorunları

Cengiz Kurtoğlu dinle, iyi gelir.
Metalciye öyle müzik dinletme diyeceğim, harbi yavaş geliceğinden uykum gelebilir. Ama işkence ya :(.

- - - Güncellendi - - -

Ben de uyuyamıyorum. Dün gece 4'e kadar gözler faltaşı gibi açıktı. Yastık bi bakıyorum kafamın altında bi bakıyorum kollarımın arasında. Çok aşırı düşünüyorum, hatta bi ara İnci Sözlük'de hikayesini yazmaya başlamayı düşünmüştüm. Çok fena hayal gücü oluyor, eski olaylar, yeni olacaklar. Hadi bakalım bugün ne kadar yatıcaz. ATV'de bi film vardı ya...
Hadi uykum yok ama, bi öylesine namaz abdesti alıp yatayım. Vücudu çok güzel soğuttuğundan çok ferahlatıyor, bi rahatlama hissi geliyor. Bakalım işe yarıyacak mı ?

- - - Güncellendi - - -

Abi sen ders konusunda feleğin çemberinden geçmiş birisine benziyorsun. Nasıl ders çalışıyorsun ? Ben işime gelince Dil Anlatım'dan 14 soruyu, 2 Dk'da çözüyorum(Ciddi anlamda soruları okuyup anlamam 5 saniye felan sürüyor tabi aceleyle hangisinde ek fill yokturu, ek fiil vardır diye okuduğumda oluyor :)), 14'ü doğru oluyor. Hoca konu anlatıyor ilk anlatışında, ilk örnek verişinde anlıyorum ve çözüyorum. Hoca gitsin dersin yüzüne bakmayınca kafamdan uçup gidiyor. Ders çalışmayı sevmem lazım galiba. 10. Sınıfı sadece yazılılardan 1 gün önce veya yazılılardan önceki tenefüslerde çalışarak sene sonu ortalamasını 78.50 civarlarındamı ne düşürdüm. Kendime aşırı özgüvenim var, çalışırsam Türkiye 1. si bile olurum diyorum ama bu aşırı özgüven geç kalmama ve dersleri sevmeme neden oluyor. Gelecek hakkında pek bi hayalim yok okumaya karşı. Hayatı hala lay lay lom gören çocuklardan sanıyorum kendimi, ciddi bi şekilde asılmam lazım derslere. Okuduğum lisenin taban puanı 400 Civarı birşeydi. SBS'de hiç sıkmadığımdan hiç adam gibi çalışmayınca böyle bi liseye düştüm. Şimdi benim Fen liselerine karşı yarışmam lazım ama kaldım dengesiz, işçi olmaya meraklı arkadaşların içinde. Millet Geometri ortak yazılısından 45 üstü geçer not alamasın, ben okulun en yüksek notunu 94'ü alayım. Kendimi çok övdüm gibi gelebilir ama aslında acayip gerizekalı olduğumu düşünüyorum. 2 yıl kaldı ve 9. 10. sınıf bomboş geçti. Hiç birşey hatırlamıyorum :D Dediğim gibi işime gelince çok güzel çözüyorum. Mesela dersten sonra PC'mi oynuyacağım. Bugün 14 soru hemen yalap şalap çözdüm ve sonuçta iyiydi. 1 boş oda düşündüğüm cevapmış doğru cevap. Rehber hocası geliyo bana çalışma programı veriyo ben o çalışma programını cebimde unutuyorum, yıkamada o programda yıkanıyor :D İlerde çalışırım diye hocalardan topladığım notlar dağ boyu oldu. Hocalar bana gaz vermeye çalışıyor ''çalışmadan bu kadar notlar alıyorsun, çalışsan nasıl alırsın kim bilir'' diyorlar. Ama tersine hep dahada soğuyorum. Ailem hep benim yerime kararlar alıp benim yerime ders çalışır gibi beni çalıştırdıklarından artık ipleri kendi elime alamamdan sıkıldım. Kendi başıma ders çalışıyorum, hocalara soru soruyorum daha önceden bunu hiç yapmamıştım mesela :D 11. sınıfa geçtim geçen hafta ilk defa hocanın yanına gidip, ''Hocam bu soruyu ben anlamadım. Çözer misiniz ?'' Dedim.
Burda biraz diğer arkadaşları küçük görmüş olabilrim. Hiç öyle sanmasınlar onun için yeniden açayım dedim PC'yi içim rahat etmedi açıklama yapmayınca. Hepinizin yorumları için çok teşekkürler.

Kardeşim abartmayın ne duşta kalması :D İnsan dediğin şey 24 saat dikilemez.

20 saat uyanık kal, mecbur kalacaksın zaten 6 saat uyumak için. Bırak düşünmeyi, gözünü bile açamazsın :D Sen bile anlamazsın.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı