Annem ve uyku sorunları

Makaleler
2
Akşam uykum olmuyor bende sabahlıyorum. Annem yat, yat, yat deyip duruyor. Uykum olsa yatacağım diyorum. Yatağa yatınca uykun gelir diyor. Kaç kere denedim ama olmadı. Ne yapmam lazım ve ne söylemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uykumun gelmemesinin sebebi uyku düzenimin içine etmem. Bir gün babamla Diriliş Ertuğrul kaptırdık sabaha kadar. O gün den beri benim uykum akşamları hiç gelmemeye başladı.
Niye sorun olsun ki, sahurda bol bol yoğurt ye, ayran iç. Onun haricinde bir gün sabahla ve hiç uyuma. Ertesi gün gece 10 a kadar sabret, o zaman uyu. Uykunuz düzene girer.
Ama benim için tercih meselesi, geceleri uyanık olmayı seviyorum. Şimdi uyurum mesela, 12 de kalkarım yeter.
Hocam susamıyalım sonra.

Uykumun gelmemesinin sebebi uyku düzenimin içine etmem. Bir gün babamla diriliş ertuğrul kaptırdık sabaha kadar. O günden beri benim uykum akşamları hiç gelmemeye başladı.

Hocam susamıyalım sonra.

Sen hele sabah 7'ye alarm kur ama kapatma kalk TV vs oyalan uyuma bunu en az 1-2 hafta boyunca yap alışkanlık haline gelir ilk zamanlar çok zor olur ama sonra çok basit bu arada fire verirsen tekrar toparlanmak zor o yüzden hiç bozma bu düzeni. 😁😁😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı