Uyku terörü yaşayan oldu mu?

mirac_34

Picopat
Makaleler
1
Ben geçen sene yaşamıştım. Uyku ile uyanıklık arası bilincim açık bir şekilde gerçekleşmişti. Kulağım yoğun şekilde uğuldadı ve sanki omuzlarından birisi basıyormuş da yatağa gömülüyormuşum gibi hissettim. Bağırmak istedim ama olmadı ağzımı açamadım. Var mı? Sizin benzer anılarınız? Ayrıca 47 yaşındaki babam gözümün önünde yaşadı. Bir anda uykuda inledi ve havaya doğru tekme savurdu. Nefes nefese uyanmıştı.

Hocam gece gece gerildim nasıl bir şey biraz daha anlatır mısınız?

Uyku problemi işte hocam. Halk arasında karabasan deniliyor. Benim yaşadığım olayı daha detaylı anlatayım: Yatağımda sırtüstü yatarken uykumdan uyandım ama hala uykuluyum. Yani bilincim açık ama uykum var. Sonra sağ kulağım zonklarcasına uğuldadı ve bir suret yüzüme doğru yaklaşıp omuzlarıma bastırdı. Dua okumaya çalıştım ama dudaklarımı kıpırdatamadığımı net bir şekilde hissettim. Bir 5 saniye sonra geçti ve yan dönüp uyumaya devam ettim. Ama bayağı terlemiştim.

Neden oluyor ki merak ettim.

Stress, sinir, kaygı, travma değişiyor nedenleri.

Psikolojik ya da Din'le alakalı konular.

Araştıracağım merak ettim.

Uyku problemi işte hocam. Halk arasında karabasan deniliyor. Benim yaşadığım olayı daha detaylı anlatayım: Yatağımda sırtüstü yatarken uykumdan uyandım ama hala uykuluyum. Yani bilincim açık ama uykum var. Sonra sağ kulağım zonklarcasına uğuldadı ve bir suret yüzüme doğru yaklaşıp omuzlarıma bastırdı. Dua okumaya çalıştım ama dudaklarımı kıpırdatamadığımı net bir şekilde hissettim. Bir 5 saniye sonra geçti ve yan dönüp uyumaya devam ettim. Ama bayağı terlemiştim.

Stress, sinir, kaygı, travma değişiyor nedenleri.
Kötüymüş ya

Nedense aşırı gerildim şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı