Uyku terörü yaşayan oldu mu?

Uyku felcim hocam karabasan olarak geçer halk dilinde korkmanızı gerektirecek bir şey değil o siyah varlık halüsinasyon psikilojik diye biliyorum.

Hocam psikolojik olabilir ama bunu yaşayanların siyah bir suret görmesi ve hareket edememesi çok garibime gidiyor. Yani mesela neden siyah bir suret gelip zarar vermeye çalışıyor ya da öyle hissediliyor ilginç.

Bende arada uyku ile uyanklık arasında kalıyorum ileride tehlikesi olur mu?

Dali ve Einstein bu tekniği kullanıyordu diye biliyorum. Akıl kaybetmek ile ilham almanın tam ince çizgisi. Makro uykular ile hayatta kalmaya çalışmak. İleride tehlikesi olur derim uyumaya çalışın. Eğer mümkün olmuyorsa papatya çayı, ılık duş, süt, ASMR video iyi gelir.

Dali ve Einstein bu tekniği kullanıyordu diye biliyorum. Akıl kaybetmek ile ilham almanın tam ince çizgisi. Makro uykular ile hayatta kalmaya çalışmak. İleride tehlikesi olur derim uyumaya çalışın. Eğer mümkün olmuyorsa papatya çayı, ılık duş, süt, ASMR video iyi gelir.
Saolun arada derken senede bir falan ilk yattığımda oluyor

Hocam psikolojik olabilir ama bunu yaşayanların siyah bir suret görmesi ve hareket edememesi çok garibime gidiyor. Yani mesela neden siyah bir suret gelip zarar vermeye çalışıyor ya da öyle hissediliyor ilginç.

Benim gördüğüm suret siyah değildi. Negatif renklere sahip sakalı olan bir adamdı. Parlayıp sönüyor gibi hissettim.Bayağı etkilemiş ki aradan 1-1.5 sene geçti uykuda yaşadığım şeyi hatırlıyorum.

Bence anneniz siz uyurken ayağınıza sürmüş olabilir. Benim annemde babamın ayağına ve bizim ayağımıza kına yakıyordu ayak kokusunu gideriyor diye. Eğer kınaya karşıysanız anneniz siz uyurken yapmıştır.

Ahaha hocam ilginç bir yaklaşım güldürdünüz beni akşam akşam. Annem öyle şeyler yapacak bir insan değil ve uykum çok hafif odama adım atılınca hemen kalkarım öyle bir şeyi hissederdim büyük ihtimalle.

Ahaha hocam ilginç bir yaklaşım güldürdünüz beni akşam akşam. Annem öyle şeyler yapacak bir insan değil ve uykum çok hafif odama adım atılınca hemen kalkarım öyle bir şeyi hissederdim büyük ihtimalle.

Olaydan sonra sordunuz mu peki etrafınıza ya da büyüklerinize?

Konuyu göz ardı ediyorum ben nedense inanılmaz korkmaya başladım.
Korkma ya rahat ol.Bunlar uyku terörü bilimsel olaylar.

Benim gördüğüm suret siyah değildi. Negatif renklere sahip sakalı olan bir adamdı. Parlayıp sönüyor gibi hissettim. Bayağı etkilemiş ki aradan 1-1.5 sene geçti uykuda yaşadığım şeyi hatırlıyorum.

Hocam sizinki daha garipmiş filmlerde ki halüsinasyon sahnesi gibi olmuş. Belki de insanların zihninde yaşayan öcü kavramını sureti bulmuş halini görüyoruzdur. Neyse daha fazla fikir yürütmeden şu videoya bir bakayım 😁

Olaydan sonra sordunuz mu peki etrafınıza ya da büyüklerinize?

Korkma ya rahat ol. Bunlar uyku terörü bilimsel olaylar.

Sordum ama pek yaşayan olmamış söyleyince genelde şaşırıp pek inanmadılar kınayı gösterince bile inanmakta zorlandılar.

Hocam sizinki daha garipmiş filmlerde ki halüsinasyon sahnesi gibi olmuş. Belki de insanların zihninde yaşayan öcü kavramını sureti bulmuş halini görüyoruzdur. Neyse daha fazla fikir yürütmeden şu videoya bir bakayım 😁

Sordum ama pek yaşayan olmamış söyleyince genelde şaşırıp pek inanmadılar kınayı gösterince bile inanmakta zorlandılar.

Bilimde çok saçma şeyler var asıl trajik şey bu şaşırtıcı olayların hepsinin gerçek olması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı