Uyku ve yorgunluk

Makaleler
6
Arkadaşlar gün içerisinde çok fazla uykum geliyor. Bıraksalar 10 saat falan uyurum. Yorgunluk hissi hiç gitmiyor.

Sabah kalkarken de çok zorlanıyorum. Aranızda böyle sorunları olanlar var mı, varsa nasıl çözdünüz? Erken yatsam da geç kalkıyorum nedense.

Bir sağlık sorunu olmasından şüpheleniyorum.

Hocam aynı problemi yaşıyordum. Böyle uyanmak istiyorum ama uyanamıyorum bir sarhoşluk hali falan. Geçen sınav haftası 8'de yatıp sabah 4'de kalkmaya başladım. Nedenini bilmiyorum ama erken yatıp erken kalkınca vücut çok dinç oluyor ve uyanmak çok kolay oluyor.

Hocam aynı problemi yaşıyordum. Böyle uyanmak istiyorum ama uyanamıyorum bir sarhoşluk hali falan. Geçen sınav haftası 8'de yatıp sabah 4'de kalkmaya başladım. Nedenini bilmiyorum ama erken yatıp erken kalkınca vücut çok dinç oluyor ve uyanmak çok kolay oluyor.
4'de kalktığınızda yetiyor mu size gün içinde? İkindi de bayılmıyor musun? [emoji16]

4'de kalktığınızda yetiyor mu size gün içinde? İkindi de bayılmıyor musun? [emoji16]
Genelde ders çalışacaksam veya bir işim varsa zaten okula gitmeden bitirebildiğim için akşama çok fazla efor gerektiren işler kalmıyor. Ondan dolayı pek negatif etkisini görmüyorum ama tabi çok fazla sosyal hayatı olan biri için bu düzen zor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı