Uykumu Almış Bir Şekilde Uyanmak İçin Ne Yapmalıyım?

Mastürbasyon yapma sıklığını da bağlıdır bu. Her şey ile alakalı olabilir. Kan değerlerin normal mi?
Uzun süredir yapmadım. Ama büyük ihtimal kansızlık olabilir.
Günümün neredeyse tamamı oturarak geçiyor. Genellikle bilgisayar başındayım ama bilgisayar başından ayda bir kere kalkacak kadar uzun da oturmuyorum.
Bildiğim kadarıyla bir hastalığım yok Allaha şükür .

Gecenin bir vakti uyan 15 dakika kadar ayakta dur tekrar uyu.

Ne açıdan bağlıdır acaba? Kaynak gösterir misin?

Bildiğiniz haftada 2, ayda 2 veya daha az yapılan mastürbasyonlardan bahsetmiyorum. Abartılmış olanlardan. Günde artık 2 ve üstüne çıkan tipler de var.

Sana şimdi tek tek kaynak atmayacağım, eğer merak ediyorsan Google elinin altında değil mi? Örnek bir TEDx Talks konuşması mesela;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Mastürbasyon yorgunluga sebep olmaz ki. En azindan bende olmuyor

Dengeli ve düzenli yapılan bir mastürbasyonda elbette olmaz, olmamalı.

Uyku saatlerinizi düzene sokarsanız daha iyi olabilir. Ayrıca öğünleri tam bir şekilde yemeniz yararınıza olacaktır. Aç bir mideyle kimse ders dinlemek istemez.

Uyku saatlerinizi düzene sokarsanız daha iyi olabilir. Ayrıca öğünleri tam bir şekilde yemeniz yararınıza olacaktır. Aç bir mideyle kimse ders dinlemek istemez.
Genellikle 23-7.30 arası uyuyorum. Ama zaten zar zor kalkıyorum kendime gelene kadar servis saati geliyor kahvaltı yapamıyorum.
O kadar abartıcak kadar yokluğa düşmedim. Onlar üst seviye olmuşlar artık
Senden önerim yaz tatillerinde seni yorucak bir işe gitmen. Okulun kıymetini anlar, sabahları yatağından fırlayarak kalkarsın emin ol.
Zaten bu yaz için öyle bir planım var teşekkür ederim yorumlarınız için.
Not:Yanlışlıkla "öne çıkara" bastım ne işe yarar bilmiyorum uzaklaştırma yemem umarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…