Bu durumun sebebi hareketsiz olmaktır.
Uzun müddet oturuyor, hareket etmiyorsanız odadan dışarı ayda bir kere çıkıyorsanız önce uyku ile başlar. Sonrasında belirli sıkıntılar, daha da ilerlerse ciddi hastalıklarla devam eder. Her gün sabah 6.30 - 8 arası bir saatte evden çık 20dk dolan gel kahvaltını yap. Alternatif olarak bir işte de çalışabilirsin.
Bildiğiniz haftada 2, ayda 2 veya daha az yapılan mastürbasyonlardan bahsetmiyorum. Abartılmış olanlardan. Günde artık 2 ve üstüne çıkan tipler de var.
Sana şimdi tek tek kaynak atmayacağım, eğer merak ediyorsan Google elinin altında değil mi? Örnek bir TEDx Talks konuşması mesela;
Uyku saatlerinizi düzene sokarsanız daha iyi olabilir. Ayrıca öğünleri tam bir şekilde yemeniz yararınıza olacaktır. Aç bir mideyle kimse ders dinlemek istemez.
Uyku saatlerinizi düzene sokarsanız daha iyi olabilir. Ayrıca öğünleri tam bir şekilde yemeniz yararınıza olacaktır. Aç bir mideyle kimse ders dinlemek istemez.
Bildiğiniz haftada 2, ayda 2 veya daha az yapılan mastürbasyonlardan bahsetmiyorum. Abartılmış olanlardan. Günde artık 2 ve üstüne çıkan tipler de var.
Sana şimdi tek tek kaynak atmayacağım, eğer merak ediyorsan Google elinin altında değil mi? Örnek bir TEDx Talks konuşması mesela;
Dengeli ve düzenli yapılan bir mastürbasyonda elbette olmaz, olmamalı.
Zaten bu yaz için öyle bir planım var teşekkür ederim yorumlarınız için.
Not:Yanlışlıkla "öne çıkara" bastım ne işe yarar bilmiyorum uzaklaştırma yemem umarım.