Uykuya dalmada zorlanmak

Zihnini boşalt. Uyumadan aklına takılan veya düşündüğün bir şey varsa uyumak imkansız.
Geceleri çok düşünen birisi değilim zaten.
Evet, düşünmessem bende sıkılıyorum fakat düşündüğümü gözümün önüne getirmiyorum.
Hocam söylemeyi unutmuşum ben gün içi pre workout kullaniyorum arti olarak kahve ve pepsi de ictigim oluyor. Bugun de oyle bir gun.

Bu durum bende gün içinde yeteri kadar kendimi zihinsel ve bedensel olarak yormadığım zamanlarda oluyor. Belki benzer bir sebep olabilir.
Sabah antrenmandaydim ama yine nafile.

Geceleri çok düşünen birisi değilim zaten.

Hocam söylemeyi unutmuşum ben gün içi pre workout kullaniyorum arti olarak kahve ve pepsi de ictigim oluyor. Bugun de oyle bir gun.
Kahve içerseniz zaten uyumakta zorlanırsınız. Ben hiç içmiyorum.

Ben futbolcu olduğumu düşünüyorum. Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp şampiyonlar ligi kupasına uzanan o zorlu mücadelede hedefime varamadan uyuyorum. Bu da mı gol değil beee

Ben futbolcu olduğumu düşünüyorum. Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp şampiyonlar ligi kupasına uzanan o zorlu mücadelede hedefime varamadan uyuyorum. Bu da mı gol değil beee
Sabaha kadar sürüyordur hocam sizin olay. Gercek zamanda 10 senedir sampiyon olamadiklarini dusununce .

Hocam uyumadan önce 100 tane matematik sorusu çözmeye çalışın, 3. soruda anında 12 saatlik uyku garanti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…