Uyumaktan zorlanmaktan nasıl kurtulunur?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
( Bu kaçıncı sağlık konusu bilmiyorum...)

Selam, şimdi şöyleki bu uzun zamandır var (hatta bebeklikten beri annem ve anneannem öyle diyor) ve zorlanıyorum uyumaktan hatta bir geresinde 6. sınıftan hiç adamakıllı uyumadım hatta annem uyuyamadım zaman "hayal et" diyor (bir şey düşünmedim sürece)ona rağmen yapamıyorum.

Selam, şimdi şöyleki bu uzun zamandır var (hatta bebeklikten beri annem ve anneannem öyle diyor) ve zorlanıyorum uyumaktan hatta bir geresinde 6. sınıftan hiç adamakıllı uyumadım hatta annem uyuyamadım zaman "hayal et" diyor (bir şey düşünmedim sürece)ona rağmen yapamıyorum.
Doktora gitmelisin.

Asıl tam tersi şekilde knk elinden gelddigince bişeyler düşünmemeye çalış zihnini boşalt

Asıl tam tersi şekilde kanka elinden gelddigince bir şeyler düşünmemeye çalış zihnini boşalt.

Kanka ben boşaltmaya deniyorum ama bazen oluyor genellikle olmuyor.

Uyumadan 8 saat önce çay kahve tüketimini sınırlayın

Yemekle birlikte öncesinde veya sonrasında bir süre kahve çay tüketmeyin b12 emilimi için

İdeal kiloda mısınız bilmiyorum ideal kilonuza inin

Yatmadan önce Süt veya mayalanmış süt ürünleri Yoğurt kefir iyi gelecektir

Telefonunuzu night shiftte kullanın hatta ayarlarda renk körleri için özel modlar var yatmadan önce telefonumun ekranını kıpkırmızı yapıyorum mavi ışık görmemek için

Gün içinde yorulmaya çalışabilirsiniz öğrenciyseniz Fitness

Daha önce demiştim ama magnezyum alın kesinlikle

zihnimi boşaltamıyorum demişsiniz yediğiniz içtiğiniz her şey zihni etkiler çelik tavalardan kaplamasız olanlardan düzgün sağlıklı gıdalar tüketmeye çalışın soya ürünü nitrit nitrat içeren şeyler tüketmeyin. İnsanoğlu güneş doğarken uyanır güneş batarken yatar bu milyonlarca yıldır böyleydi elektriğin icadıyla bir şeyler değişse de beynimiz hala ilkel bir beyin. Yatmadan 1 saat önce karanlıkta üstünüzde AĞIR YORGAN örtülü şekilde uyumayı bekleyin dediğim gibi mavi ışıktan kaçın yediğiniz içtiğiniz zihninizi etkiler hatta yemek yapılan kap bile etkiler. Çıkıp hava almak sosyal hayata karışmak sağlıklı tavalardan sağlıklı yiyecekler yemek. Sağlıklı yağlar tüketmek… bunlar size çok yardımcı olacaktır

Bende bir ara bayağı bir uyku problemi yaşıyordum uyumadan 2 saat önce tüm teknolojik aletleri bırakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı