Uyurgezerlik nasıl geçer?

eymencaliskan39

Picopat
Merhaba arkadaşlar dün gece yani bugün gece Saat'lerinde uyurgezerliğe yakalandım. Saat 3 gibi falandır bir anda salonun koltuğunda uyandım. Kısa kol ve örtüm olmadığı için üşüyordum ama aslında ben odamda yatağımda yatıyordum anladım ki uyurgezer olmuştum. Acayip korktum. Bu nasıl geçer bir bilginiz var mı? Ekstra olarak şunu söylemek istiyorum odamın düzenini değiştirdik ve ben hep odamın düzenini değiştirdiğimiz zaman bir garip olurum. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Sizdeki sanki uyurgezerlik değilde farklı birşey gibi, uyurgezerlik birinci elden deneyimlediğim birşey değil ancak yaşamış birkaç insandan dinlediklerim balkonda ayakta uyanma veya mutfakta duvara yaslanmış şekilde uyanma şekilde şeyler. Onların yaşadıkları daha doğrusu.
Tabi ki bu net bir cevap değil yaşadığınız olay rastgele bir olay da olabilir, veya gerçekten uyurgezer de olabilirsiniz.

Sizdeki sanki uyurgezerlik değil de farklı bir şey gibi, uyurgezerlik birinci elden deneyimlediğim bir şey değil ancak yaşamış birkaç insandan dinlediklerim balkonda ayakta uyanma veya mutfakta duvara yaslanmış şekilde uyanma şekilde şeyler. Onların yaşadıkları daha doğrusu.
Tabii ki bu net bir cevap değil yaşadığınız olay rastgele bir olay da olabilir, veya gerçekten uyurgezer de olabilirsiniz.

Anneme'de anlattım olayı oda sizin gibi söyledi olay şu şekil yaşanmış olabilir:
Ben uyku sermemiyken telefonumu şarj'a takmaya salona gitmişimdir PlayStation'un yanındaki şarj kablosunu alırken PlayStation'uma bakmışımdır (mesela ben canım sıkıldığımda playstaiton'un CD çıkartma tuşuna basıp biip sesini dinlerim.) Uyku sermemi olduğum için dayanamayıp hemen koltuğa uzanmışımdır. (2 gündür koltukta uyuyorum çünkü odam temizlendi kokuyor diye)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı