Uyurken vücuttan sıvı geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada ne desek boş. Hiçbirimizin bu konuda bir uzmanlığı olduğunu sanmıyorum 🙂 4-5 gün peş peşe aynı durumu yaşıyorsanız mutlaka bir Üroloji uzmanına görünmelisiniz.

Burada ne desek boş. Hiçbirimizin bu konuda bir uzmanlığı olduğunu sanmıyorum 🙂 4-5 gün peş peşe aynı durumu yaşıyorsanız mutlaka bir üroloji uzmanına görünmelisiniz.

3 gündür var.

Hocam ürolojide ne oluyor? Utanılması gereken bir şey yok değil mi?

Ergenlik döneminde rüyalanmanız çok normal ancak peş peşe oluyorsa bir sağlık probleminiz olabilir. Üroloji uzmanına bir görünün derim. Bir sorun varsa eğer tespit edilir bu durumda.

Arkadaşimda kan gelmişti doktora gitti testsis kanseri çıktı bende ondan korkuyorum.

Hocam biriyle birlikte olman ya da mastürbasyon yapman lazım. Hormonlarınız çok aktif demek ki. Bir de mümkünse yüz üstü uyumayın, sırtüstü uyuyun.
hocam daha 16 yaşında biriyle birşeye girmem doğru olmaz 😃

Hocam ben gün boyu oturuyorum ondan olabilir mi?

Evet hocam ama kendimi iyi hissetmiyorum zevk için değil de ihtiyaç için yapıyorum.

16'ya girdim, sakallar falan çıkmaya başladı sesim kalınlaştı girdim büyük ihtimalle.
Hocam daha güzel yaşlardasın. Asılabildikçe asıl. İlerleyen yaşlarda heyecanın da isteğin de zevkin de kalmıyor zaten mastürbasyon için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı