Uyurken vücuttan sıvı geliyor

Hocam banım vardı yazamadım bugün gelmedi sıvı vallahi.

Reis 2-3 günde bir tam boşaltacak şekilde mast yaparsan yüksek ihtimalle azalır. Azalmazsada sorun yok rüyalanmak daha iyi sonuçta kadını…

Sıkıcı bir durum. Sık yaşıyorum ama sorunu nasıl çözeceğimi anlamış değilim. Aktif bir hayatım varken de oluyordu, duraklama döneminde de oluyor. KS'nin bahsettiği gibi bazen artarda bazen aralıklı günlerde. Doktorluk bir konu olduğunu düşünmüyorum ama çözümü varsa mentleyin. Geceleri uyanıp duşa girmek sıkıyor gerçekten.

Bugün de olmadı hocam sağ olsun. Cidden bilinçaltıma işlemiş sanırım. Instagram'da teşvik edici şeyler falan vardı, gördüğüm gibi geçiyorum, ondan sonra olmadı.

Sıkıcı bir durum. Sık yaşıyorum ama sorunu nasıl çözeceğimi anlamış değilim. Aktif bir hayatım varken de oluyordu, duraklama döneminde de oluyor. Ks'nin bahsettiği gibi bazen artarda bazen aralıklı günlerde. Doktorluk bir konu olduğunu düşünmüyorum ama çözümü varsa mentleyin. Geceleri uyanıp duşa girmek sıkıyor gerçekten.

Evet, gecenin 3'ünde girmek can sıkıyor.

@Rothanos

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıcı bir durum. Sık yaşıyorum ama sorunu nasıl çözeceğimi anlamış değilim. Aktif bir hayatım varken de oluyordu, duraklama döneminde de oluyor. KS'nin bahsettiği gibi bazen artarda bazen aralıklı günlerde. Doktorluk bir konu olduğunu düşünmüyorum ama çözümü varsa mentleyin. Geceleri uyanıp duşa girmek sıkıyor gerçekten.
Bugün de olmadı hocam sağ olsun. Cidden bilinçaltıma işlemiş sanırım. Instagram'da teşvik edici şeyler falan vardı, gördüğüm gibi geçiyorum, ondan sonra olmadı.

Evet, gecenin 3'ünde girmek can sıkıyor.

@Rothanos
Sosyal medyada kadınlarla ilgili içeriklere tıklamayın. İster tahrik edici olsun ister olmasın, farkında olmadan içinizde istek uyandırıyor ve kadınları düşünmeye başlıyorsunuz. Yani nerede kadınlarla ilgili içerik görürseniz görmezden gelin. Uyurken de umarım sıvı gelmez diye düşünmeyin, çünkü ne kadar düşünürseniz rüyanızda kadınları görme ihtimaliniz artar. Bu yüzden iradenizi sağlam tutun. Öncelikle kesinlikle tıklamayı bırakın. Uzun süre böyle devam ettikten sonra, gece artık sık sık sıvı gelmediğini fark ederseniz, yavaş yavaş içeriklere bakabilirsiniz ama tahrik olmadan, kadınlara normal bir gözle bakmanız gerekir. Buna alıştığınızda size doğal gelmeye başlayacak ve sorun ortadan kalkacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı