Uyuyamama Problemi

oliber

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 3 gündür çok büyük bir uyku sorunu yaşıyorum. Saat 3'te kafamı yastığa koyuyorum ve şuan saat sabah 6 oldu hala uyuyamadım. Canımı çok sıkan bir konu, yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada 4-7-8 vs. gibi şehir efsanelerini denedim olmadılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafanızda dert gibi bir şey mi var? Bir şeye takıntınız mı var?

Asmr dinleyin uykunuz gelebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman size bir makale bırakayım. Bu makale sizi daha çabuk uyutmanızı sağlayacak. Bu yöntemleri bende denedim ve oldu.

• Öncelikle, yüz kaslarınızı -dil, çene ve göz çevresi dahil- rahat bırakın.
  • Ardından omuzlarınızı rahat bırakın ve olabildiğince düşmesini sağlayın.
  • Üçüncü adımda nefes alın, verin ve göğüs bölgenizi serbest bırakın. Son olarak bacaklarınızı da serbest bırakın.
  • Vücudunuzu on saniye boyunca bu şekilde rahatlattıktan sonra, zihninizi tamamen boşaltın.
  • Zihninizi rahatlatırken, kendinizi bir hamakta sallanıyor gibi düşünebilirsiniz veya on saniye boyunca kendinize "düşünme, düşünme, düşünme" şeklinde telkinde bulunabilirsiniz.

Kaynak: Çabucak Uykuya Dalmanızı Sağlayacak Yöntem

Merhabalar, yaklaşık 3 gündür çok büyük bir uyku sorunu yaşıyorum. Saat 3'te kafamı yastığa koyuyorum ve şuan saat sabah 6 oldu hala uyuyamadım. Canımı çok sıkan bir konu, yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada 4-7-8 vs. gibi şehir efsanelerini denedim olmadılar.
Ben hep öyleyim. :) Gecem, sabahım, gündüzüm, akşamım belli değil. Hoş geldin. :)

İki hafta önce aynı durumu yaşıyordum. 23:30 da yatağa giriyordum saat 04:00 oluyordu hala uyuayamıyordum.

Gün içinde yorucu bir egzersiz yap. Deniz , yoğun kardiyo , ağırlık antrenmanı.

Kafeinli içeceklerden akşam saatlerinde uzak dur.

Uyku öncesinden 3 saat kadar önce ekranlara bakma.

Sıfır ışıklı bir odada bitki çayı dene ve ılık duş al.

Böyle olmazsa aynı şeyleri yapip bide çavuşla uğras öyle dene.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı