Uyuyamamak

Her gün yattığın saatten 20-30 DK erken yat. Her gün bunu uygula. Yakında 12'de yatmaya başlayacaksın ve saat 12yi geçtikten sonra yatmadıysan çok fena uykun gelecek.

Uyuyamıyorum, ne yapmalıyım?
Kendine bir saat belirleme ve uykunun gelmesini bekle. Normalde uyandıktan 16 saat civarı sonra uykunun gelmesi lazım. Uykun ne zaman gelirse o zaman uyu ve zamanları sürekli karşılaştır. Eğer gereğinden az veya fazla uyuduğunu düşünüyorsan doktora görünmen en iyisi olur. Eğer sadece belirlediğin bir saatte uyumak isteyip uyuyamıyorsan (örneğin 12 de uyumak istiyorsun ama 3 de uykun geliyor.) her gün 25-30 dakika civarı erken uyursan istediğin saate denk getirirsin.

Kendine bir saat belirleme ve uykunun gelmesini bekle. Normalde uyandıktan 16 saat civarı sonra uykunun gelmesi lazım. Uykun ne zaman gelirse o zaman uyu ve zamanları sürekli karşılaştır. Eğer gereğinden az veya fazla uyuduğunu düşünüyorsan doktora görünmen en iyisi olur. Eğer sadece belirlediğin bir saatte uyumak isteyip uyuyamıyorsan (örneğin 12 de uyumak istiyorsun ama 3 de uykun geliyor.) Her gün 25-30 dakika civarı erken uyursan istediğin saate denk getirirsin.

Uyumaya çalıştığımda olmuyor ve 2 gün uykum gelmeden durabiliyorum inanır mısın bilmem ama gerçek 2 gün uyumadan durabiliyorum. 😕

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı