Uzak mesafe ilişkim bitmek üzere

Evet dediğinize katılıyorum hocam pek bir aktivitem de yoktu doğrusu. Şu an aklımdaki tek soru o sohbeti, o fotoğrafları nasıl silicem? Yüzüne her baktıkça değişik hissediyorum, elim silme butonuna gitmiyor…

@Deagle762, sakin bir kafayla silersiniz. Sorun olmaz. Şimdilik düşünmeyin. İlerleyen zamanlarda bu günleri hatırladıkça, muhtemelen gülüp geçeceksiniz.

@Deagle762, sakin bir kafayla silersiniz. Sorun olmaz. Şimdilik düşünmeyin. İlerleyen zamanlarda bu günleri hatırladıkça, muhtemelen gülüp geçeceksiniz.
Umarım dediğiniz gibi olur hocam. Gerçekten yediremiyorum çünkü. Sevgimin karşılığının bu olacağını düşünmezdim…

@Deagle762, iyi kötü kendinizce ders çıkarttıysanız gerisinin önemi yok. Hayat bu. İnsan da yaşaya yaşaya öğreniyor.

@Deagle762, iyi kötü kendinizce ders çıkarttıysanız gerisinin önemi yok. Hayat bu. İnsan da yaşaya yaşaya öğreniyor.
Öyle maalesef hocam. Az çok bir şeyler çıkardım. İlerleyen süreçte daha dikkatli olacağım kesin. Tekrardan her şey için teşekkür ederim hocam.

Saçma salak kişiler yüzünden kendini sevgiye kapatma, sonra kaçırdığına pişman olursun. Kendine saygı duy ve sana saygı duymayan kişilerle aklını meşgul etme, 3-4 hafta geçmeden unutacaksın emin ol, hayat neler neler çıkartıyor karşına.

Hocam doğrudur bilemiyorum şu an ki ruh halimle fakat gerçekten boşlukta gibiyim. Gece 3-4'lere kadar beraber konuşur ayakta dururduk. Sabah günaydın akşam iyi geceler yazardık neşeli bir şekilde. Acı ama gerçek, artık yok. :') O güzel anılar aklıma geldikçe kötü hissediyorum hocam. Mesajların SS'leri vs. hepsi duruyor ve silmek gelmiyor elimden, yapamıyorum... Şimdilik gerçekten kötü hissediyorum ne yapıcağımı bilmiyorum.

Hocam emin olun kafa dağılıyor bi yerden sonra, ben annemi kaybettiğim dönemde çok sevdiğim insandan darbe yemiştim yetmez gibi. Bütün yazım boşa gitti bunları düşünerek, bi anda aklınızdan geçip gidiyor ve değmezmiş diyorsunuz, kıymetli vaktinizi sizi düşünmeyen birisi için heba etmeyin, kendinizi geliştirmeye odaklanın.

Hocam anneniz için üzgünüm, başınız sağ olsun. :/ Şu an ki ruh halime bakarak istemsizce düşüncelere dalacağım gibi. İlerleyen süreçte, 1-2 haftaya kadar atlatırım umarım. Severken bırakmak zorunluluğunda bırakıldığım için gerçekten yediremiyorum. :')

Sağolun. Kafayı rahat tutun ve kendinize odaklanın, geçer hızlıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…