Selamlar,
Böyle bir konuyu açacağımı hiç düşünmezdim ve bu hesap yerine başka bir hesaptan anlatmak istedim fakat uyarı yedim.

Yeri geldi burada ki arkadaşlara tavsiyeler verdim, kafaya takıp üzülmemelerini söyledim. Fakat bunları söylemeyle hemen düzelmediğinin bende farkındayım. Bende şimdi başımdan geçen olayı anlatmak ve bir nevi içimi dökmek istiyorum. Yazı belki uzun olabilir bilmiyorum okuyanlara şimdiden teşekkürler.
Önceklikle ben bu yıl sınava hazırlanan mezun bir öğrenciyim. Bu kızla Snapchat'ten tanıştık ve eklediğim tarih haziranın son günleriydi. Şimdiden belirteyim Snapchat'te yalnızca 3-5 arkadaşı, ablası ve normal eklediği bir çocuk mevcut. Puanı hala daha 6 binlerde. O İstanbul'da ben ise Trabzon'dayım. O zamanlar yeni bir ilişkiden ayrılmıştım, ayrılma nedenim ise aldatılmaktı. Snapchat'ten de içimi dökmek vasıtasıyla birkaç kişi ekledim içimi döktüm. Onlardan birisi de bu kızdı. Aramızda biraz yaş farkı var kaç olduğunu söylemek istemiyorum. Kızla konuşmuştuk o gün ve konuştuktan sonra kızı çıkartmıştım. Fakat yanlışlıkla tekrar geri ekledim ve orda biraz gülüştük, sohbet ettik. Bundan sonra zaten daha konuşmadık. Ben snap attım mı o bana cevap veriyordu napıyorsun vs. diye fakat sohbet uzamıyordu fazla. Taa ki ağustosun başına kadar. O zamanlar ne olduysa baya bir sohbet etmeye başladık. 10 Ağustos'ta da buna snapten artık sesli konuşalım veya yüzünü göreyim falan dedim. O da bana direkt numarasını attı Whatsapp'tan konuşalım diye. Ben bir şüphelendim baya bana böyle numarasını rahatlıkla veren kim bilir kaç kişiye de vermiştir diye. Neyse konuştuk bayağı bir sohbetimiz sardı. 14 Ağustosta da sevgili olduk. (Sürecin hızlı geliştiğinin bende farkındayım.) Kıza o zamandan bu zamana her zaman iltifatlar ettim, canımlı cicimli konuştum. O da bana aynı karşılığı verdi ve gerçekten de soğuma vs. hissetmedim hiç. İlgiden soğuyacak kadar ergen değil, gerçekten de yaşına göre olgun bir kız. O zamanlar her gece geç saatlere konuşuyorduk 3-4 saat aralıksız vs. O zamanlar teyzesinde kalıyordu yaz tatili dolayısıyla o yüzden rahattık. Ailesi biraz katı olduğu için bu konularda okul başladığında pek konuşamadık sesli bir şekilde. (Kız liseye gidiyor.) Daha sonra bu kızla ufaktan tartışmalarımız başladı. Nedeni ise ben aşşırı derece de kıskanç birisiyim ve erkek lafına bile tahammül edemiyorum bir ilişkide. Bu kıskançlık nedenlerinden dolayı ve kızın rahatlığı dolayısıyla istemsizce kafamda kurmama da neden oldu. Sonra bu kıza Instagram'dan bir istek geldi. Kıza ben en başlardan beri ne olursa olsun hiçbir erkeğin isteğini kabul etmeni istemiyorum ve eğer ediceksen de sakın sohbet vs. edip mesajlaşmayın demiştim. O da kabul etmişti. Bu istek sonrası o çocuk bu kıza yazdı tanışma vasıtasıyla vs. Ben bunu kızın takipçilerinde vs. farkettim ve buna söyledim bu kim vs. diye. O da bana anlattı böyle böyle durum var diye. Çocuğun kıza yazdıkları tamamen bildiğiniz yavşama potansiyelinde mesajlardı. Bu kız ona itici bir şekilde davrandı, hiçbir şekilde sıcak davranmadı. Sonra benim içim rahat etmedi ve bu çocuğa yazdım böyle böyle derdin ne gibisinden. Çocuk bana sonra sohbet SS'leri attı ve ben kafayı yedim. Hem üzüntüden hem sinirden dolayı. Kız benim dediklerimi kale almayıp çocukla sohbet etmiş. Evet soğuk davrandı hiç yüz vermedi ama çocuk ona açık açık yavşadığı halde neden engellemedi neden sohbeti kesmedi diye çok düşündüm. Kıza bu çocukla olan konuşmalarımı ve bu 2'sinin konuştukları SS'leri attım. Kız benden özürler diledi, içimde hiçbir şekilde sana karşı bir aldatma vs. geçmedi dedi.
Şöyle bir şey de var, benim bundan önceki ilişkimde ben aldatılmıştım ve bu kızda benden önceki ilişkisinde aldatıldı. Aynı kaderi yaşadığımızdan aldatacağını gerçekten düşünmüyorum. Burda bayağı bir konuştuktan sonra ben kızı affettim ve tekrarlanmaması için bu kızı uyardım. Bu olayın aynısı ekim de tekrar yaşandı. Bu sefer fake hesaptandı. İsteği atan kişi okuldandı. Ben yine bunu farkettim ve kıza söyledim böyle böyle ne iş diye. Sonra o fake hesaba yazdım ve geri dönüş sağladı. Çocuk bana sohbet SS'lerini attı ve çocuk bu kızdan hoşlanıyormuş. Kız ise sevgilim var olmaz, istemiyorum vs. demedi. Dediği şey gerek yok demekti. Sonra da kız bu çocuğa "Yarın okulda yanıma gel tanışırız." dedi. Çocuk buna ben arkadaştan öte düşünüyorum demişti. Kız ise arkadaştan öte olamayacaklarını yalnızca arkadaş olabileceklerini söyledi. Ben bu SS'leri okuduktan sonra içim parçalandı, günlerce yemek yiyemedim, iştahım kesildi. Kız benden tekrar özürler diledi, "Haklısın evet yapmamalıydım o an ne düşünüyordum gerçekten bilmiyorum fakat yine de söylüyorum içimden seni aldatmak, sana ihanet etmek hiçbir şekilde geçmedi geçmeyecekte." demişti. Sonrasında ise "Aramızdaki bir sorun aldatmak falan asla olmayacak söz veriyorum." demişti. Ondan sonra yan cepte tutma tarzında bir konu açılmıştı ve bana o sırada: "Ben ilgi o...pusu değilim. Kimsenin de bana olan sevgisini kullanmam, kimseyi aldatmadım ve aldatmam, sevmediğim bir insanı hayatımda bulundurmam. Ve ben sana bu zamana kadar içimden gelmedikçe hiçbir zaman seni seviyorum demedim. Hepsini kendi isteğimle, içimden geldiğince söyledim." dedi. Bu olaylardan sonra yine tek tük tartışmalar yaşadık benim içim artık istemsizce şüphelerle, güven sorunlarıyla doldu. Kafamda çok kurdum. Geç mesaj yazdığında tahammül edemiyordum artık. Ve dün de yine bu geç yazma muhabbetinden dolayı tartışma yaşadık. Beni kale almadığını düşündüm ve içimden geçenleri açıkladım. Ondan sonra ben buna "Beni gerçekten, tüm benliğinle seviyor musun?" diye sordum. O da bana evet dedi. Ondan sonra "Bu sürece dayanabilecek misin? Bu zorluklara bu uzak mesafeye katlanabilecek misin?" diye sordum ve bana yorulduğunu söyledi. Halbuki bende yorulmuştum. Fakat içimden severken bitirmek asla geçmiyordu ve bu kızı ben istemsizce takıntı yaptım arkadaşlar. Onu düşünmeden edemiyorum. Tüm sosyal medya hesaplarını, aktifliğini kontrol eder oldum. Bu durum beni kahrediyor artık. Kız bana bu ilişkinin böyle tartışmalarla uzun yıllar süremeyeceğini yıprandığını söyledi. Yoruldum dedi. Ben düzeltiriz beraber aşarız dedim bozulmasına izin vermeyiz dedim fakat o bana "Yalnızca sevgiyle olacak iş değil bu. Seni seviyorum ama bu böyle sürekli tartışmayla yürümez. İlerledikçe birbirimize zarar veriyoruz. Şimdi düzelir fakat sonra yine bozulur. Bu böyle ne kadar devam edecek?" Dedi. Ben bunları okudukça içimde büyük bir boşluk oluştu. O an atıştırmalık yiyordum ve anında iştahım kesildi, kalbime iğneler batıyor gibi hissettim. Bana uzak mesafe yapamadığını söyledi bunlardan sonra. Bende ona "Madem yapamayacaksın neden bana bunu en baştan belirtmedin? Neden buraya kadar sürdürdük?." diye sordum. Bana sonra "Benim kafamda ilk başlarda uzak mesafe ve ciddi bir ilişki yoktu her şey çok çabuk gelişti." dedi. Ondan sonra biraz daha muhabbet geçti ve ardından yemek yiyeceğini söyleyip yemeğe gitti. O gelene kadar bu kıza titrek bir sesle sesli mesajlar attım. Düzeltiriz bozulmasına izin vermeyiz tarzında mesajlar attım. Kız ilklerde bilmiyorum falan dedi. Sonrasında son kez dedi. "Son kez deneyelim olmazsa bitiririm direkt." dedi. Bende kabul ettim. Baştan söyledim "Ama durup dururken ben sıkıldım bitirelim veya küçük tartışmalarda bitirelim demek yok." diye. O da kabul etti böyle küçük şeylerde bitirmem zaten falan dedi. Dün gece ve bugün şimdilik gayet iyiyiz arkadaşlar fakat düşünmeden edemiyorum. Bana o bitirelim dediği mesajlar, son kez deneyelim dediği an beni kahrediyor. Bu kızla gerçekten ciddi düşünüyorum. Bundan önce 2 ilişkim oldu fakat bu kıza karşı ayrı şeyler hissediyorum. Zamanında ikimizde aldatıldık aynı kaderi yaşıyoruz. Bu yüzden beni aldatacağını düşünmüyorum. Aynı şekilde bende onu aldatmam, gözüm ondan başkasını görmüyor. Ve istemeden de kızı takıntı ettim ne yapacağımı bilmiyorum. Bana bu yazılardan sonra bitir diyecek olanlar var onu da biliyorum fakat yapamam arkadaşlar. Severken ayrılmak bana zor geliyor. Üniversite sınavı malum bu yıl ve beni bayağı bir yıpratır bu durum. Üniversite içinde kızın yakınına gitme gibi planlarımda var. Onunla da bu konuları konuşmuştuk. Fakat kafam gerçekten allak bullak. Rica ediyorum bana bir yol gösterin ne yapmam gerekiyor. Bu ilişkiyi gerçekten düzeltmek devam ettirmek istiyorum.