Uzak mesafe ilişkisi nasıl olur?

• Konuyu başlatan HsNN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 109

HsNN

Kilopat
İyi günler ben 26 yaşında, konuştuğum kız ise 20 yaşında o İstanbul'da ben Karadeniz'de bir şehirdeyim. Sosyal medya üzerinden tanıştık. Birbirimize ısındık sonra yaşına göre olgun üniversite 2.sınıfta. Size sormak istediğim ben subaylık mülakatlarına hazırlanıyorum her şey güzel olursa 2026 Ağustos-Eylül gibi İstanbul'da 1 senelik eğitimim olacak ve bittiğinde de onun okulu da o civarlarda bitmiş olacak. (ardından 6-7 aylık sınıf okulu var İzmir'de ama o kadar ileriyi düşünmenin anlamı yok şimdilik) ve konuştuğum kişiyle yüz yüze görüşüp ilişkiyi ilerletme ihtimalim var.

Diğer ihtimal ise kazanamayıp İstanbul hayallerim suya düşecek yani şehirle herhangi bir bağım kalmadığı için maalesef bu ilişkiyi bitirmek durumunda kalacağım. Yaş 26 ama kafamda kurtlar var. Şu an ilişkimiz iyi ama ben kuruntu yapıyorum hep olumsuz senaryoyu düşünüyorum ve erkenden bu ilişkiyi sonlandırıp üzülmesek mi ilerisi için diyorum o ise şimdiye odaklan bunları bilerek konuşmaya başladık falan diyor. Bir yanımda diyor ki belki kazanacaksın 1 sene sonra gideceksin orada daha güzel bir ihtimal doğacak diyor. Akışına bırakmak mı? Yoksa ileride ki riskleri analiz edip fişi çekmek mi? Siz ne dersiniz bu duruma?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karadeniz'de kız yok mu da İstanbul'daki kıza ihtiyaç duyuyorsun? ''Şimdilik bu kadar ileriyi düşünmenin anlamı yok'' diyorsun ancak 1 yıl sonrası için plan yapıyorsun. Uzaktan aşk meşk, ilişki olmaz. Kızı bırak, şehrindeki kızlarla ilgilenmelisin

Karadeniz'de kız yok mu da İstanbul'daki kıza ihtiyaç duyuyorsun? "şimdilik bu kadar ileriyi düşünmenin anlamı yok" diyorsun ancak 1 yıl sonrası için plan yapıyorsun. Uzaktan aşk meşk, ilişki olmaz. Kızı bırak, şehrindeki kızlarla ilgilenmelisin.

Hocam benim mülakatları geçersem İstanbul'da olacağım 1 sene zaten o ihtimali de değerlendiriyorum. Şu an ilişkiyi yıpratan benim bu kuruntular yüzünden kız tarafından bir sorun yok. Buradan bulsam yine İstanbul'a gideceğim kazanırsam. Ki kazanamazsam da şehrimde iş yok kaç aydır arıyorum mecbur başka şehre yelken açacağız gibi olmazsa da.

İlişkide bir yıl sonrası için plan yapılmaz, kaldı ki ilişkide bile değilsiniz. Sen uzakta, hiç olmayan bir adamsın kız için. Kız ise halihazırda üniversite okuyor ve çok alımlı bir kız olmasa bile bir kız için en güzel çağında ve çevresinde bolca erkek vardır o ortamda. Yani kuruntu yapman çok çok normal ki sana olabilecek bir şeyi söyleyeyim: kız reel hayatında kendisine uygun birisini bulduğu an seni en iyi ihtimalle hayatından çıkaracak, belki de direkt engeli basar bilemiyorum.
Senin şu an yaptığın reel hayatında alamadığın ilgiyi sanaldaki birinden devşiriyorsun hocam. Bu gerçek olmayan ilgi ise senin reel hayatında bir ilişki yaşama/arama motivasyonunu ortadan kaldırıyor. Eğer kasaba gibi bir şehirde yaşamıyorsan da kız vardır. Sadece sosyal medyadan insanlara istek atıp kız bulmayı bekleyemezsin zaten. Sizin buluşma ihtimaliniz %1 falan, söyleyeyim.

İlişkide bir yıl sonrası için plan yapılmaz, kaldı ki ilişkide bile değilsiniz. Sen uzakta, hiç olmayan bir adamsın kız için. Kız ise halihazırda üniversite okuyor ve çok alımlı bir kız olmasa bile bir kız için en güzel çağında ve çevresinde bolca erkek vardır o ortamda. Yani kuruntu yapman çok çok normal ki sana olabilecek bir şeyi söyleyeyim: Kız reel hayatında kendisine uygun birisini bulduğu an seni en iyi ihtimalle hayatından çıkaracak, belki de direkt engeli basar bilemiyorum.
Senin şu an yaptığın reel hayatında alamadığın ilgiyi sanaldaki birinden devşiriyorsun hocam. Bu gerçek olmayan ilgi ise senin reel hayatında bir ilişki yaşama/arama motivasyonunu ortadan kaldırıyor. Eğer kasaba gibi bir şehirde yaşamıyorsan da kız vardır. Sadece sosyal medyadan insanlara istek atıp kız bulmayı bekleyemezsin zaten. Sizin buluşma ihtimaliniz %1 falan, söyleyeyim.

Öncelikle teşekkür ederim hocam. Yalnızlığa alışkın bir kişiyim ilgi istemiyorum aslında ama bu farklı oldu. Bende anlamadım. Kafamı kurcalayan benim hayatımın her an herhangi bir yöne savrulması bende garantici bir insan olduğum için kuruntu ondan aslında. İhtimaller dahilinde hareket ediyorum hep. Mülakat olmazsa nerede iş bulacağım belli değil. Ama olursa İstanbul'da olacağım belli :D ya da her ihtimale karşı rölantiye alacağız. Kötü senaryo olursa çok yıpranmamak için. İyi senaryo olursa da en azından ilişkiyi(veya sohbet/konuşma vs.) bitirmedim İstanbul'da görüşülür derim. Ama anlıyorum seni de. Kız beni teselli etmeye çalışıyor bu durumları açıkladım ona. Durduk yere sıkıntı çıkarıyorsun vs. şu an bir şey yapamayız gibisinden.

@HsNN gereksiz bence en az 2 haftada 1 fiziksel bir şeyler yaşaman lazım.

İlişkide bir yıl sonrası için plan yapılmaz, kaldı ki ilişkide bile değilsiniz. Sen uzakta, hiç olmayan bir adamsın kız için. Kız ise halihazırda üniversite okuyor ve çok alımlı bir kız olmasa bile bir kız için en güzel çağında ve çevresinde bolca erkek vardır o ortamda. Yani kuruntu yapman çok çok normal ki sana olabilecek bir şeyi söyleyeyim: kız reel hayatında kendisine uygun birisini bulduğu an seni en iyi ihtimalle hayatından çıkaracak, belki de direkt engeli basar bilemiyorum.
Arkadaş olarak devam eder bence böyle insanlar genelde bir anda vazgeçemiyor beleş ilgiden. Normal bir kız direk yazmazdi yani.

@HsNN gereksiz bence en az 2 haftada 1 fiziksel bir şeyler yaşaman lazım.

Arkadaş olarak devam eder bence böyle insanlar genelde bir anda vazgeçemiyor beleş ilgiden. Normal bir kız direk yazmazdi yani.

Garip hocam. Yalnızlıktan gocunan biri değilim ama o gayet sakin anlayışlı vs. benim kafada tilkiler dönüyor işte :D

Hocam bu arada kabalık gibi anlama da bu kıza bir vakit ayırıyorsun kız ilgi alırken senin aldığın şey koca bir sıfır.

E olur zaten niye olmasın ki?

Yok hocam tartışıyoruz burada. O da ilgi alıyor ben de ama kuruntular canımı sıkıyor. Önümde ki 3-4aylık süreçlik zaman dilimi kritik. Yol ayrımı orada belli olacak gibi. Instagram'dan falan tanışmadık. Online oyunda arkadaşımın arkadaşıydı oradan öyle sohbet muhabbet derken kafalar uyuştu.

Kız 20 yaşında olmasına rağmen senden daha mantıklı konuşmuş. Yarının garantisi yok. Subaylığı kazanamazsan bile hayat bitmiyor, belki özel sektörde İstanbul'da iş bulursun, belki şartlar değişir. 1-2 sene sonrasının senaryosunu bugünden yazma.

Akışına bırak. İlişki sana iyi geliyorsa, seni motive ediyorsa devam et. Eğer sınav olmazsa, o gün gelince oturur konuşursunuz. Dereyi görmeden paçayı sıvama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı