Uzak mesafe ilişkisi

yasin411

Kilopat
Katılım
13 Mayıs 2017
Mesajlar
594
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
Kiminiz bilir, kiminiz bilmez. Ama çoğunluğun bu başlığı gördüğünde düşündüğü şeyler:" imkansızlık, güvensizlik vs." biz bu kısmı aştık, bir dönem bu yüzden ayrıldık ama birbirimiz olmadan yapamadığımızı ve eksik kaldığımızı fark ettik. Ailemi biliyor, ailesini biliyorum. Ciddi olduğum tek kız, Azerbaycan da okuyor ve 9.ayımızı bitirdik. Uçak parasını topladı kendi başına ve bileti aldı 5 gün sonra yanımda olacak. Yani bir sürü şey var aslında ama hepsini yaz mıyım? Kısacası uzak mesafe oluyor ama iki tarafta gerçekten sever sadık kalırsa, hiçbir şeyini saklamayıp sorgusuz sualsiz karşındakinin dediğini yaparsan ve en ufak şüphe bile olmayacak aranızda bizde iki kalp tek beden, birbirimizin her huyunu suyunu vs biliyoruz. Soru sormak isteyen, merak ettiği şeyler olan kişileri bekliyorum. Tecrübelerimi size aktarayım belki doğru kişiyi bulursunuz ama olumsuz baktığınız için birbirinizden koparsınız, kopmayın. 🌙
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzak mesafe ilişkisi için sağlam mental gerekiyor. İnsan bazen cidden yalnız hissediyor ve o durumda fiziken yanımda olmasını tercih ederim hayatımdaki kadının. Tebrik ederim ikinizi de.

Evet ilk aylar sorun olmuyor ama 3-4 aydan sonra dediğin dönem başlıyor, zor kısmı orası, bende istiyorum hep yanımda olsun ama şu anlık yılda 3-4 kez buluşacağız. Ta ki kendimizi ve olacak çocuklarımızı rahat bir şekilde yaşatabilecek seviyeye gelmeliyim, az kaldı hedeflerime ulaşmama, geleceğimiz için...
 
Dünyanın en boş ilişki çeşidi. Büyük ihtimal ayrıldığınız zaman acısını çekeceksiniz ve birbirinizi engellediğiniz zaman bütün bağınız kopacak. Ben uzak dururdum. Sen nasıl anlarsın kızar mısın bana bilmiyorum ancak büyük ihtimal beklediğin gibi biri de çıkmayacak. :)
 
@yasin411 Hocam seninle Instagram'dan iletişim kurabilme imkanımız var mı?
x.mugetsu ekle bro

Dünyanın en boş ilişki çeşidi. Büyük ihtimal ayrıldığınız zaman acısını çekeceksiniz ve birbirinizi engellediğiniz zaman bütün bağınız kopacak. Ben uzak dururdum. Sen nasıl anlarsın kızar mısın bana bilmiyorum ancak büyük ihtimal beklediğin gibi biri de çıkmayacak. :)
:)
 
İlişki türlerinin hepsi için söylüyorum: İlişkinin yürüyebilmesi için karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış gerekir. Bunlar olduktan sonra ne olursa olsun o ilişki bir şekilde yürür. İnsanlar gösterdikleri çabaları içtenlikle yaptıkça ilişkilerini yürütüyorlar.
Üç hafta önce benim de uzak ilişkim bitti. Karşımdaki kişinin hoş olmayan birisi olmasından ötürü üzgün değilim ama mutlu da değilim. Bu saydıklarım olmadığı için, bunları karşı taraftan görmemeye başladığım için böyle oldu mesela.
 

Geri
Yukarı