KS KS AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 23 Eylül 2020 #41 ravenizm dedi: Hocam tam bütçe 3500TL ise kesinlikle dediğim ikiliyi alın çok fark hissedeceğinizi düşünmüyorum ama dersenizki 4K zorlarım AOC+ Trendyol'daki 1660S'i alın geçin hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Benim tek derdim VA mı IPS mi? Fiziksel olarak 1660 Super ve 144Hz'e bir şekilde sahip olabilirim ancak panel farkı düşündürüyor... aabcc dedi: Athlon 3000G'li bir sistem işini hayli hayli görecektir, 60 HZ monitör de yeter, babanı mı kandıracaksın? Genişletmek için tıkla... Babamı kandırsam etraftaki bilgisayarcıları kandıramam...
ravenizm dedi: Hocam tam bütçe 3500TL ise kesinlikle dediğim ikiliyi alın çok fark hissedeceğinizi düşünmüyorum ama dersenizki 4K zorlarım AOC+ Trendyol'daki 1660S'i alın geçin hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Benim tek derdim VA mı IPS mi? Fiziksel olarak 1660 Super ve 144Hz'e bir şekilde sahip olabilirim ancak panel farkı düşündürüyor... aabcc dedi: Athlon 3000G'li bir sistem işini hayli hayli görecektir, 60 HZ monitör de yeter, babanı mı kandıracaksın? Genişletmek için tıkla... Babamı kandırsam etraftaki bilgisayarcıları kandıramam...
R ravenizm Decapat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 63 24 Eylül 2020 #42 AX400 dedi: Sağ olun. Benim tek derdim VA mı IPS mi? Fiziksel olarak 1660 Super ve 144Hz'e bir şekilde sahip olabilirim ancak panel farkı düşündürüyor... Babamı kandırsam etraftaki bilgisayarcıları kandıramam... Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe artırılırsa IPS bir tık daha hoş olur ama VA kesinlikle kötü değil az deneyimlemedim.
AX400 dedi: Sağ olun. Benim tek derdim VA mı IPS mi? Fiziksel olarak 1660 Super ve 144Hz'e bir şekilde sahip olabilirim ancak panel farkı düşündürüyor... Babamı kandırsam etraftaki bilgisayarcıları kandıramam... Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe artırılırsa IPS bir tık daha hoş olur ama VA kesinlikle kötü değil az deneyimlemedim.