Uzaktan eğitimde beden dersi almak

Benim tahminim normal ders gibi geçecek. Bitane hocamız vardı basketboll voleybol gibi sporların yazılıarını yazdırıyordu. Beden dersinde bize bu hareketleri göstermek yerine.

Tünaydın sosyal. Bildiğiniz gibi şu an uzaktan eğitim alıyoruz. Ama EBA üzerinden aldığımız dersler yetersiz kalabiliyor. Mesela matematik dersinde hoca soru çözerken tak diye yayının kapanması iyi bir şey değil. Okulumuz ise buna çözümü EBA dışında bize ders vermekte bulmuş. Buna diyecek söz yok çünkü bazı dersler için gerekli bu. (En azından fen lisesinde gerek oluyor.) tamam buraya kadar sıkıntı yok.

Sıkıntı gereksiz derslerin olmasında. Aşağıya ders programımızı koyuyorum.
Soruma gelirsek bugün beden dersim var. Şimdi ben beden dersinde ne yapacağım :D? Aklıma sadece şu geliyor :D:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Büyük ihtimalle, derste online oyun oynayacaksınız. Kahoot, Gartic io vs oyunlar.

Beden dersinizin olması güzelmiş bizim ders programı 11 de başlayıp 15.40 da bitiyor. Ben de insanım yahu bütün gün sabahtan akşama ders çalışamam ki. Ödevler de 2 saat falan sürüyor yani yaklaşık 7 saat ders oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    26,1 KB · Görüntüleme: 40
Beden dersinizin olması güzelmiş bizim ders programı 11 de başlayıp 15.40 da bitiyor. Ben de insanım yahu bütün gün sabahtan akşama ders çalışamam ki. Ödevler de 2 saat falan sürüyor yani yaklaşık 7 saat ders oluyor.
Benim durumum yakında sizinkine benzer olacak gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı