Yaklaşık dört saat sonra ne islediğimizi anlatırım. Bakalım tahminlerimiz ile sonuçlar ne kadar tutacak.
Tünaydın sosyal. Bildiğiniz gibi şu an uzaktan eğitim alıyoruz. Ama EBA üzerinden aldığımız dersler yetersiz kalabiliyor. Mesela matematik dersinde hoca soru çözerken tak diye yayının kapanması iyi bir şey değil. Okulumuz ise buna çözümü EBA dışında bize ders vermekte bulmuş. Buna diyecek söz yok çünkü bazı dersler için gerekli bu. (En azından fen lisesinde gerek oluyor.) tamam buraya kadar sıkıntı yok.
Sıkıntı gereksiz derslerin olmasında. Aşağıya ders programımızı koyuyorum.
Soruma gelirsek bugün beden dersim var. Şimdi ben beden dersinde ne yapacağım? Aklıma sadece şu geliyor
:
Boş ders gibi geçecek öyleyse.Büyük ihtimalle, derste online oyun oynayacaksınız. Kahoot, Gartic io vs oyunlar.
Benim durumum yakında sizinkine benzer olacak gibi.Beden dersinizin olması güzelmiş bizim ders programı 11 de başlayıp 15.40 da bitiyor. Ben de insanım yahu bütün gün sabahtan akşama ders çalışamam ki. Ödevler de 2 saat falan sürüyor yani yaklaşık 7 saat ders oluyor.
Benim durumum yakında sizinkine benzer olacak gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.