Uzaktan yazı editörü programı

Murat Özcan

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Konuyu nereye açacağımı bilemedim, kod yazma ile ilgili oldugu için burası uygun diye düşündüm,

2 arkadaş başlangıç düzeyinde kodlamaya başladık. Kod yazmayı beraber öğrenmek için teamviewer ile bağlantı kuruyoruz fakat bu şekilde biraz zor oluyor.
Uzaktan eş zamanlı yazı editörü programı ile daha rahat birşeyler yapabiliriz diye düşündüm. :) ayrı ayrı öğrenin gerek yok böyle şeylere de diyebilirsiniz ama böyle iki arkadaş daha güzel birşeyler öğreniriz.
Kısacası uzaktan kontrol not defteri :)

Bu şekilde bir program var mı ?

Demek istediğin birlikte bir projeyi geliştirmek ise, Github, BitBucket gibi kontrol sistemlerini kullanabilirsiniz.

Aradığınız özellik collaboration. c9.io bu işi yapıyordu ama ücretsiz planında varmı emin değilim. Yinede ben denemedim ama sizin işinize yarayabilir. Birde birçok editör eklenti olarak yükleniyor bu özelliği. Misal atom ide bu işi çözen 3 4 tane eklentisini gördüm.

Aradığınız özellik collaboration. c9.io bu işi yapıyordu ama ücretsiz planında varmı emin değilim. Yinede ben denemedim ama sizin işinize yarayabilir. Birde birçok editör eklenti olarak yükleniyor bu özelliği. Misal atom ide bu işi çözen 3 4 tane eklentisini gördüm.

Aradığım tam olarak buydu. Fakat dediğiniz gibi ücretli sanırım, kayıt olurken kredi kartı istedi.

Atom için eklentisini araştırıyorum hemen. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı