Uzaylılar var mı?

5c9e4d5e45d2a0007486518c.jpg
 
Bu evrende 17 milyar gezegen var, sence yalnız olmamız imkanlı mı? 16.999.999.999'unda da yaşam yok diyelim, daha keşfedemediğimiz kaç tane evren var? :) İnansanız da inanmasanız da yalnız değiliz.
 
Teknik olarak biz de uzaylıyız. Eğer bizim gibi akıllı olan canlılar varsa biz de onlara göre uzaylı veya başka bir tanım altında olan birşeyiz. Ben var olduğunu düşünüyorum. Bir gezegen de 4-6 milyar yılda akıllı yaşam formu olabiliyorsa ifade edemeyeceğim kadar fazla olan bu kadar çok gezegende illaki bizden başka akıllı yaşam formu vardır diye düşünüyorum. Tabii şu zamana kadar var ya da yok demek için bir sebep yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Uzaylılar var bence. Yani koca evrenin, galaksilerin, sayısız gezegenlerin sadece küçücük bi gezegende yaşayan bi ırk için tüm bunların yaratıldığına inanmak zor.
 
@Kemânkeş- Kankam paralel evren mesela. Yazdıklarım ispatlanmış şeyler değil kendi fikirlerimi belirttim ayrıca şuan 1 evrenin olduğunu nereden biliyoruz? Daha dibimizdeki Mars'a zor uydu yolladık galaksimiz hakkında bile bir şey bilmiyoruz daha evrene var bence. Yani evren demeyelim ismine galaksileri içinde tutan uzaysal boşluklar diyelim. Bizim bulunduğumuz boşluğun içinde 2 katrilyon galaksi var diyelim başka boşlukta 150 milyon var... Solucan deliği misali kapılar ile geçiş mümkün. Hepsi varsayım bunların...

Şekilsel izah edeyim fikrimi; (Galaksileri kat ve akt büyütülmüş olarak düşünün. Öylesine çizdim)
Eki Görüntüle 683123

Yani evrenler arası geçiş değil de boşluklar arası özel kapılar ile geçiş gibi düşün. Kainat zaten tektir onu biliyoruz. Kainet = Evren diyelim. İçindeki boşluklar da böyle dersek bizden gelişmişler diğer boşluklardaki galaksilerin birinin içindeki gezegen kolonisinde olabilir. Bizim dünyamıza ulaşması belki hiç olmayacak belki de dünya yok olmaya yakın keşfedecekler. Eğer varsalar...

Belki de keşfettiler ve zaten bitik ve yetersiz kaynağın bulunduğu dünyayı umursamadılar...
Hocam paralel evrenler olabilir.
Paralel evrenler mutlak evrenin olasılıklarıdır. Evren olmasaydı paralelleri de olmazdı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı