Uzun boylu olmak nasıl bir şey?

Bu senin tercihin benim anlattığım çok farklı bir durum.

Dimi yanına bir de kısa bir insan alacaksın ego tatmini.

Avantajları da var dezavantajları da, dar bir yere oturursan bacakların sığmayabiliyor, tavanı yüksek olmayan toplu taşımalarda başını eğmek durumunda kalabiliyorsun eh muhtemelde de uzun boyun olunca da dikkat çekebiliyorsun bu kadar.

Gerçekten çok ciddi sorunlarmış.

Yüz her zaman boydan önce gelir, arkadaşım kısa boylu ama yüzden kurtardığı için götürmediği kız kalmadı.

Daha avantajını göremedim. Beden sırasında en başa geçersin, senden kısaların yanında dururken dik duruşun falan olur en fazla Kız kısmını bilmiyorum, hiç yaşamadım.

1.87 boyum var bu güne kadar ne kız kilitlendi ne de kız konuşmaya geldi. İlla konuşmaları için 1.95 olacaksam karı kızla uğraşacağıma basket ile uğraşırdım.

Arabanın arka koltuğunda oturmak, uzun süren otobüs ve tren yolculukları işkence oluyor. Sülalenin perde sökme takma gibi işleri sana kilitleniyor. Kızlar konusuna gelirsek, o uzun boy takıntısı olanları bir kenara at pek çok kız farklı fiziksel özelliklere sahip erkeklerden hoşlanıyor tıpkı bizim farklı fiziksel özelliklere sahip kızlardan hoşlandığımız gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…