Uzun boylu olmak nasıl bir şey?

Uzun boylu olmak karakterini etkilemez. Ben uzun boyluyum ve bir ilişkim yok kısa boylulardan üstünde görmüyorum tanıdığım birçok kısa boylu arkadaşım var ve bayağı da samimiyiz kızları etkiler mi onu bilemem ben şu ana kadara hiç sevgili yapmadım. Bu arada boyum 1.83

Bu senin tercihin benim anlattığım çok farklı bir durum.
Uzun olmak gerçekten iyi. Ama fazla olmadığı sürece 1.90ı geçmediği sürece kemik ağrısı falan yapmıyor. Ayrıca eğer kaslı bir insansan çok daha güzel görünüyor. Bir de yanında yürüyen insanın sırtına kolunu atmak var.

Dimi yanına bir de kısa bir insan alacaksın ego tatmini.

Avantajları da var dezavantajları da, dar bir yere oturursan bacakların sığmayabiliyor, tavanı yüksek olmayan toplu taşımalarda başını eğmek durumunda kalabiliyorsun eh muhtemelde de uzun boyun olunca da dikkat çekebiliyorsun bu kadar.

1.87 boyum var bu güne kadar ne kız kilitlendi ne de kız konuşmaya geldi. İlla konuşmaları için 1.95 olacaksam karı kızla uğraşacağıma basket ile uğraşırdım.

Arabanın arka koltuğunda oturmak, uzun süren otobüs ve tren yolculukları işkence oluyor. Sülalenin perde sökme takma gibi işleri sana kilitleniyor. Kızlar konusuna gelirsek, o uzun boy takıntısı olanları bir kenara at pek çok kız farklı fiziksel özelliklere sahip erkeklerden hoşlanıyor tıpkı bizim farklı fiziksel özelliklere sahip kızlardan hoşlandığımız gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı