Uzun kullanıma yönelik G535-Nova 7 bandında kulaklık önerisi

NoobEller

Kilopat
Katılım
20 Kasım 2017
Mesajlar
2.846
Makaleler
1
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, kablolu kulaklıktan kablosuza geçiş yapacağım zamana geldim kulaklıktan beklentilerimi şu şekilde açıklayabilirim:

Gün içinde iş gereği sürekli bilgisayar başındayım ve dış dünyadan soyutlanmam gerektiği sürece kulaklık kullanıyorum ama kablolu kulaklığım olduğu için fazla zorluk çıkartıyor ve eskimiş durumda. Kulaklığın ağır olmaması ve kafamda uzun süre kalabilmesini ve ağrı yaratmamasını istiyorum müzik dinleyerek çalışırım genelde bu husus bu fiyat bandında iyi olacağını düşünsemde her şeyi belirtmeye çalışıyorum son olarak FPS ve hikaye ağırlıklı oyunlar oynayabiliyorum.

G535 modelini 2. el üzerinden ucuz fiyata almaya çalışıyorum şimdilik SS Nova 7 indirime girmişti 5 civarına ama 323 gram olduğunu gördüğüm için vazgeçtim G535 ise 236 gram şeklinde bilgi geçiliyor ama Nova 7'nin doğruluğundan emin değilim. G733 2.500-3.000 TL civarına temiz temin edebileceğim durumda ama G535'den yaklaşık 30 küsür gram daha ağır olması ve G535 den kötü olduğu söylendiği için G535 beklemeye devam ediyorum.

Sizden isteğim benim isteklerimi karşılayabilecek bu söylediğim kulaklıkların fiyat bandında ki galiba HS80 3K'lı fiyatlara düşmüştü o zaman alabilirdim galiba... Son olarak peşin fiyatına taksitler çok fazla avantaj yaratıyor ve fiyatta esneme yapılabiliyor cevaplarınızı bekliyorum.

Ek olarak wireless dongle'ı type-c girişli olursa benim için avantajlı olabilir 3 tane USB girişim var ve 2 tanesinde klavye ve mouse takılı 3. girişi de pasif-aktif kullanıyorum sadece avantaj olur olmasada olur.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı