Uzun kullanımda S24 FE nasıldır?

roseheart032

Decapat
Daha fazla  
Dostlar, şu anki telefonum Redmi Note 13 Pro Plus. Alalı 1 sene oldu ama bu kadar kötü bir arayüz görmedim. Tek artısı 512 GB hafıza ve 120 watt şarj. Şu anda S24 FE alıp bunu babama paslamayı düşünüyorum. Sadece günlük işler için kullanacağım. Bir de fotoğraf çekimi önemli. Bu telefonumda navigasyon da çalışmıyor. Ondan navigasyon da önemli. Bir de 5-6 sene telefon değiştirmek istemiyorum artık. Uzun vadede sizce S24 FE götürür mü?

Dostlar, şu anki telefonum Redmi Note 13 Pro Plus. Alalı 1 sene oldu ama bu kadar kötü bir arayüz görmedim. Tek artısı 512 GB hafıza ve 120 watt şarj. Şu anda S24 FE alıp bunu babama paslamayı düşünüyorum. Sadece günlük işler için kullanacağım. Bir de fotoğraf çekimi önemli. Bu telefonumda navigasyon da çalışmıyor. Ondan navigasyon da önemli. Bir de 5-6 sene telefon değiştirmek istemiyorum artık. Uzun vadede sizce S24 FE götürür mü?
Hocam bu bende bir anksiyete artık. Androidlerin stabil olması için snapdragon veya mediatek in üst işlemcileri gibi bir işlemci olmasında fayda buluyorum. Kendi işlemcilerini kullandıklarında çok uzun ömürlü gelmiyor bana. Şahsen normal s24 e yanaşsanız daha doğru olur.

Bence götürür. Zamanında S7 Edge almıştım. 7 yıl civarı kullandım. (oyunlar hariç herhangi bir takılma, donma hiç olmadı. Bataryası da 0'a inene kadar devam ediyor.) S24 FE de zamanına göre S7 Edge'in dengi gibi bir şey. Şu anda S24 FE kullanıyorum.

Kendisini şuan ben kullanıyorum 3 aydır ve gayet memnunum. Tam bir F/P ürünü. Güçlü donanımı sayesinde de uzun yıllar rahatça götürür. Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Hocam bu bende bir anksiyete artık. Androidlerin stabil olması için snapdragon veya mediatek in üst işlemcileri gibi bir işlemci olmasında fayda buluyorum. Kendi işlemcilerini kullandıklarında çok uzun ömürlü gelmiyor bana. Şahsen normal s24 e yanaşsanız daha doğru olur.
Exynos 2400e gayet iyi bir işlemci. Zaten S24'ün işlemcisi de Exynos 2400. İkisi arasında performans açısından çok az fark var. Yok denecek kadar.

Exynoslar eskisi gibi sorunlu değiiler, ayrıca S24 le kafa kafaya işlemcileri, hiç bir fark yok desek yeridir. Sıkıntı çıkarmazlar. İşlemcisi güzel ben beğeniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı