S24 FE nasıldır?

Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar Samsung'un giriş orta segment telefonlarını kullandım. Bir süre sonra kasılıp gecikmeye başlıyor. En son aldığım a 25 5G'yi de duvara fırlattım. Şu an yeni telefon arayışındayım. Başka marka ve modelleri araştırıyorum ama bazı markaların arayüzleri çoğunlukla aynı. Tesadüfen S24FE'yi gördüm inceliyorum, araştırıyorum ama bundan kasma olur mu bir süre sonra düşünmeden edemiyorum.
Kullananlar fikirlerini paylaşırsa mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

S24FE, güzel bir cihaz akıyor, kasması donması asla ama asla yok, çerçeveler A55 tadında sorun yaratmazsa alınır, kameralar gayet iyi sonuç çıakrıyor bir de altını çizeyim S24 ile aynı ana kameraya sahip fakat birkaç özelliği kısıtlı expert RAW gibi vesaire alacaksanız internetten almanızı öneririm.

Gayet güzel. Alınır.

Ancak bulut kullanarak. Almışken 256 alınmalı zaten şu anda.

Hem ilerilik açısından depolama UFS4'e güncelleniyor Win Win.

Bu cihaz benimde ilgimi çekti tasarımını filan beğendim. Ama 3 senedir S21 FE kullanıcısı olarak açıkçası güvenemiyorum bu cihaza. İlk çıktığı zamanlar aldım S21 FE cihazını. İlk zamanlar batarya problemi dışında cihazdan çok memnundum. Yağ gibi akıyordu asla kasma donma yoktu. Genshin Impact ve CoD Mobile oynuyorum telefonda. İlk aldığım zamanlar bu oyunları sorunsuz oynarken şuan ise kasma ve donmalar başladı maalesef. Arka planda 3-5 uygulama açık durumda iken arayüzünde hafif kasmalar başladı. Birde arka kapağı kendiliğinden açıldı. Yapıştırıcı sıvısının ömrü doldu diyorlar. Birkaç arkadaşım daha benim gibi uzun süredir S21 FE kullanıyor. Onların cihazlarında da arka kapak açılmaya başladı. Açıkçası bir sonraki yeni telefonumunda bu tür sorunlar ile karşılaşmak istemediğim için detaylı araştırma içerisindeyim. Belki Iphone tercih ederim bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar Samsung'un giriş orta segment telefonlarını kullandım. Bir süre sonra kasılıp gecikmeye başlıyor. En son aldığım a 25 5G'yi de duvara fırlattım. Şu an yeni telefon arayışındayım. Başka marka ve modelleri araştırıyorum ama bazı markaların arayüzleri çoğunlukla aynı. Tesadüfen S24FE'yi gördüm inceliyorum, araştırıyorum ama bundan kasma olur mu bir süre sonra düşünmeden edemiyorum.
Kullananlar fikirlerini paylaşırsa mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
S serisi diye amiral gemisi cihaz beklentisiyle kullanilmazsa guzel bir cihaz, fe serilerini A serisi ile S serisi arasindaki bir model gibi dusunebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı