- Makaleler
- 1
Type-C girişli USB bellek kullanabilirsiniz.
Depolama sorunu çözülebilir mi? SD kart yuvası yok.
256 da kurtarmıyor ben zaten 256gb SD kart kullanıyorum.Gayet güzel. Alınır.
Ancak bulut kullanarak. Almışken 256 alınmalı zaten şu anda.
256 da kurtarmıyor ben zaten 256 GB SD kart kullanıyorum.
Onda da SD kart slotu olmaması lazım.Hocam 256'dan sonrasını bulut depolama ile kullanacaksınız o zaman. Ya da bütçe arttırıp Honor 200 Pro bakılabilir.
Onda da SD kart slotu olmaması lazım.
Onlar da çakmış 400-500 liraya cihazın depolamasının 2 katına çıkarıldığını.Ondaki depolama seçeneği 512 GB. Zaten SD kart yok güncel cihazların %99unda.
Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar Samsung'un giriş orta segment telefonlarını kullandım. Bir süre sonra kasılıp gecikmeye başlıyor. En son aldığım a 25 5G'yi de duvara fırlattım. Şu an yeni telefon arayışındayım. Başka marka ve modelleri araştırıyorum ama bazı markaların arayüzleri çoğunlukla aynı. Tesadüfen S24FE'yi gördüm inceliyorum, araştırıyorum ama bundan kasma olur mu bir süre sonra düşünmeden edemiyorum.
Kullananlar fikirlerini paylaşırsa mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Gayet güzel. Alınır.
Ancak bulut kullanarak. Almışken 256 alınmalı zaten şu anda.
S serisi diye amiral gemisi cihaz beklentisiyle kullanilmazsa guzel bir cihaz, fe serilerini A serisi ile S serisi arasindaki bir model gibi dusunebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar Samsung'un giriş orta segment telefonlarını kullandım. Bir süre sonra kasılıp gecikmeye başlıyor. En son aldığım a 25 5G'yi de duvara fırlattım. Şu an yeni telefon arayışındayım. Başka marka ve modelleri araştırıyorum ama bazı markaların arayüzleri çoğunlukla aynı. Tesadüfen S24FE'yi gördüm inceliyorum, araştırıyorum ama bundan kasma olur mu bir süre sonra düşünmeden edemiyorum.
Kullananlar fikirlerini paylaşırsa mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.