Uzun Menzilli Hava Savunma Sistemi Siper'in Füzesi Ateşlendi

Katılım
22 Kasım 2016
Mesajlar
25.494
Makaleler
24
Çözümler
105
Yer
İstanbul
SİPER Uzun Menzilli ve Çok Katmanlı Hava Savunma Füze Sistemi’nin füzesi geçtiğimiz gün yeni bir atış testini daha başarıyla tamamladı. Böylelikle Uzun Menzilli Hava Savunma Füze Sistemi’nde kullanılacak SİPER Füzesi, ilk kez kamuoyuna gösterildi.

Türkiye, milli hava savunma sistemlerini geliştirmek için gerçekleştirdiği atılımı kararlılıkla devam ettiriyor. Şu ana kadar KORKUT Çok Alçak İrtifa Hava Savunma Top Sistemi ile HİSAR-A+ Alçak İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi (AİHSFS), Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kullanımına sunuldu. SUNGUR Portatif Hava Savunma Füze Sistemi ile HİSAR-O+ Orta İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi (OİHSFS)’nin kabul faaliyetleri ise devam ediyor. Hava savunma alanında Türkiye’yi bir üst lige taşıyacak SİPER Projesi ise 2018 yılında başlatılmıştı.

images (4).jpeg
 
SİPER Uzun Menzilli ve Çok Katmanlı Hava Savunma Füze Sistemi'nin füzesi geçtiğimiz gün yeni bir atış testini daha başarıyla tamamladı. Böylelikle Uzun Menzilli Hava Savunma Füze Sistemi'nde kullanılacak SİPER Füzesi, ilk kez kamuoyuna gösterildi.

Türkiye, milli hava savunma sistemlerini geliştirmek için gerçekleştirdiği atılımı kararlılıkla devam ettiriyor. Şu ana kadar KORKUT Çok Alçak İrtifa Hava Savunma Top Sistemi ile HİSAR-A+ Alçak İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi (AİHSFS), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kullanımına sunuldu. SUNGUR Portatif Hava Savunma Füze Sistemi ile HİSAR-O+ Orta İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi (OİHSFS)'nin kabul faaliyetleri ise devam ediyor. Hava savunma alanında Türkiye'yi bir üst lige taşıyacak SİPER Projesi ise 2018 yılında başlatılmıştı.

Eki Görüntüle 1207296

Hayırlı olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı