Uzun Mesafe İlişkisi

Uzun mesafe ilişkisi

• Oy verenlerin toplamı
    78
O zaman bir yandan şöyle bir test yapacağız. İlerde ilişkimizde bir gelişme olursa buraya yazacağım. Belki 3-4 ay sonra belki 2-3 yıl sonra. Açıkcası yürüteceğimize inanıyorum.

Benim 3 yıllık ilişkimin yıl dönümü bugün :) Üniversite hayatı sebebiyle farklı illerde olduğunuz ilişkilerde kız arkadaşınız elbette sınıftan biriyle iyi anlaşacak, elbette sağdan soldan tanıştığı erkekler olacak; arasında kendisini veya giyimini beğendiği bireyler elbette olacak. Ve üzülerek söylüyorum ki çoğu ilişkide bireylerin aklı hep başkalarına kayıyor :) Yani insanlar üniversite ortamında yaşamak istiyor herhalde ilişkilerini. Yanında olmayan birini sevmek veya ona sadık kalmak zor geliyor insanlara. Veya bir problem olduğunda onunla savaşmak yerine gençliğin tadını çıkarıp yakın çevreden birini bulabiliyorlar o dakika :)

Eğer bende olduğu gibi temiz bir aile kızına vurulursan, kalbinin saflığı 30km öteden belli olan birini seçersen ilişkin yürür, bir sıkıntı olmaz. Zaten İstanbul'a gelince buluşursunuz her fırsatta; normal bir ilişkiye göre 3/2 veya 3/1 oranında daha az buluşacaksınız hepsi bu.

Benim 3 yıllık ilişkimin yıl dönümü bugün :) Üniversite hayatı sebebiyle farklı illerde olduğunuz ilişkilerde kız arkadaşınız elbette sınıftan biriyle iyi anlaşacak, elbette sağdan soldan tanıştığı erkekler olacak; arasında kendisini veya giyimini beğendiği bireyler elbette olacak. Ve üzülerek söylüyorum ki çoğu ilişkide bireylerin aklı hep başkalarına kayıyor :) Yani insanlar üniversite ortamında yaşamak istiyor herhalde ilişkilerini. Yanında olmayan birini sevmek veya ona sadık kalmak zor geliyor insanlara. Veya bir problem olduğunda onunla savaşmak yerine gençliğin tadını çıkarıp yakın çevreden birini bulabiliyorlar o dakika :)

Eğer bende olduğu gibi temiz bir aile kızına vurulursan, kalbinin saflığı 30km öteden belli olan birini seçersen ilişkin yürür, bir sıkıntı olmaz. Zaten İstanbul'a gelince buluşursunuz her fırsatta; normal bir ilişkiye göre 3/2 veya 3/1 oranında daha az buluşacaksınız hepsi bu.
Çok teşekkürler. Dediğiniz gibi şuan çok sık buluşamıyoruz zaten 2 haftada 1 belki. Eğer ben İzmiri kazanırsam tek fark ayda 1 buluşmak olucak. Teşekkür ediyorum

Her ne kadar hepiniz yürümez deseniz de şu an ayrı kalmayı ikimiz de kaldıramayacak durumdayız. Sanırım deneyeceğiz olumsuz bir şey olursa yollarımı ayırırız yapacak çok bir şey yok.
Tatil daha bitmedi, tadını çıkar. Okul başladıktan sonra çok umutlanma ama. Elini tutup, saçını sevemediğin, öpemediğin, zor zamanında başını yaslayıp fısıldayamayacağın biri olmadıktan sonra mesajlarda aşkım bebeğim olsa ne yazar. Bana göre sanal ilişkiden farkı olmuyor. Ayda yılda bir buluşma ile de özlem giderilmiyor.

Gittiğiniz yerde bir sürü yeni insanlar olacak. İllaki senle veya kız arkadaşınla anlaşan birileri olacaktır. Eninde sonunda düğüm kopar diye düşünüyorum. Bence güzel yoldan ayrılın ve arkadaş olarak kalın. Mesafeler bize engel olamaz diyorsanız bir deneyebilirsiniz.
Dostum aynı fikirdeyim bu dil varya ağızdan girer burundan çıkar insanı ayartır. Benim arkadaşımın sınıfında bir kız varmış nişanlıymış ama çocuğun biri kız ile muhabbet kurmuş zamanla kızın aklına girmiş kız da nişanı bozmuş.

Uzak mesafe sadakat ister, güven ister ama bana sorarsan günümüzdeki kız ve erkek bir çok kişi birden fazla insanı idare edebiliyor bilirsin işte senin yüzüne gülerken bir yandan kuyunu da kazabilir. Ya da bir plan yapar seninle işi bitince habersiz sebepsiz seni yarı yolda bırakıp çekip gidebilir. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler.

Hocam gayet mumkun benim iliskim 5 eylulde 6 yil olacak ve ben belcikada yasiyorum. Kiz arkadasim antalyadan senede 2 defa gorusurup 3 hafta kaliyoruz yazinda evlenmeyi planliyoruz yani gayette mumkun yeterku dogru insani bullan gerek.

İlişkiye ve kişiye gören değişiklik gösterebilir. Herkes ayrılıyor veya bitiyor diye senin ilişkinde bitecek diye bir olay yok. Aranızdaki sevgi bağı kuvvetliyse bitmez. Daha fazla özlem olacaktır. Zaman gösterecek diyorum. Hakkında hayırlısı olsun 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı