Uzun olmayan dizi önerisi

Disaster1

Centipat
Katılım
16 Haziran 2022
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Dizi izlemeye yeni başladım ilk izlediğim dizi Breaking Bad. Şimdi peaky blinders izliyorum. Bitmesine az kaldı. Çok uzun olmayan (4-5 sezon) bu tarz dizi önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dizinin ismi Legend of the seeker. 2 sezon ve toplam 44 bölümden oluşan bir dizidir. konusu çok sürükleyicidir, kehanetler, amaçlar, ilginizi çeker diye düşünüyorum.


Dizinin Konusu

Genç korucu Richard Cypher'ın hayatı, ormanda gördüğü güzel Kahlan'ı kurtarmasıyla tamamen değişir. Kötülerin kötüsü, şer büyücüsü Darken Rahl'ın suikast timinden kaçan bu gizemli kadın, son büyücü Zedd'i aramaktadır. Zira sadece Zedd, efsanevi Doğruluk Kılıcı'nın korkunç gücünü kullanıp, bozulmamış kalbe ve kararlılığa sahip birini Doğruluk İzcisi olarak atayabilir. "Legend of the Seeker", mütevazı korucu, esrarengiz Kahlan ve büyücüden oluşan üçlümüzün, gelmiş geçmiş en kötücül insan Darken Rahl'ın bu antik ve korkunç gücü ele geçirmesini engellemek için yaptıkları destansı yolculuğu resmediyor.
 
Lost dizisine bakabilirsin uzun mu değil mi ona kendin karar ver.
TWD bakabilirsin ana dizi uzun gelirse spinoffları var TWD world beyond var biraz çocukça ama iyi dizi sayılır TWD izleyip bitirirsende fear twd öneririm oda çok iyi hatta bana göre ana diziden daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı