Yani benim gözlemlediğim kadarı ile burada 50 yaşına kadar kuaföre gidiyorlar. Kuaföre gitmeyen tanımıyorum.Türkiye de kuaföre giden anne sayısı 5 parmagı geçmez. O yüzden boş.
Yani benim gözlemlediğim kadarı ile burada 50 yaşına kadar kuaföre gidiyorlar. Kuaföre gitmeyen tanımıyorum.Türkiye de kuaföre giden anne sayısı 5 parmagı geçmez. O yüzden boş.
Yani benim gözlemlediğim kadarı ile burada 50 yaşına kadar kuaföre gidiyorlar. Kuaföre gitmeyen tanımıyorum.
İzmir, yani İzmir'e mahsus bir durum yok, Aydın'da da böyleydi vs.Orası neresi?
İzmir, yani İzmir'e mahsus bir durum yok, aydın'da da böyleydi vs.
RezBahsettiğiniz Krem'i atma şansınız var mı? Araştırdım fakat önüme birkaç tane çıktı. Hangisini almalıyım bilmiyorum.
Tek 1 tane tanıdığım uzun saçlı arkadaşım vardı. Ona sordum. Boş ver kestirme burada düzgün berber yok dedi. Yazın belki çok fazla dışarı çıkmadığım için o zaman aldırabilirim veya festivale vs. farklı bir il-ilçe'ye gidersem orada güzel bir berber varsa oraya aldırabilirim.
Bahsettiğiniz Krem'i atma şansınız var mı? Araştırdım fakat önüme birkaç tane çıktı. Hangisini almalıyım bilmiyorum.
Şimdi baktım da ben yanlış kişiyi etiketlemişim. Konu sahibine yazacaktım.@Şebnem Ferah benim saçta öyle. Ben banyodan sonra değilde banyoda saçımı yıkarken tarıyorum. Öyle daha kolay topluyorum dökülen saçları. Son çare berbere değilde bir kuaföre gidecem gibi.
Bu ne işe yarıyordu şimdi![]()
Gliss Ağırlaştırmayan Jel Saç Bakım Kremi Anında Parlaklık 3838824364186 - Fiyatı, Yorumları
Gliss Ağırlaştırmayan Jel Saç Bakım Kremi Anında Parlaklık 3838824364186 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Onarıcı bakım+yumuşak ve parlak saçlar. Bir krem daha ne yapabilir?Şimdi baktım da ben yanlış kişiyi etiketlemişim. Konu sahibine yazacaktım.
Bu ne işe yarıyordu şimdi
Kabarıklık önlemiyor dimi? Benim için en önemlisi kabarıklık. Saçım sürekli sanki elektriklenmiş gibi gözüküyor.Onarıcı bakım+yumuşak ve parlak saçlar. Bir krem daha ne yapabilir?![]()
Kabarıklık saçın yapısı ile alakalıdır, değiştirilmesi biraz zor, kabarıksa kalın telli falan büyük ihtimal. Piyasada kabarıklığı önlediği söylenen çok ürün var ama çevremdekilerde vs pek işe yaramadı.Kabarıklık önlemiyor dimi? Benim için en önemlisi kabarıklık. Saçım sürekli sanki elektriklenmiş gibi gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.