- Makaleler
- 3
CSGO devri bitti artık. Valorant falan oyna. Valorant'ta iyi sayılmaz fakat CSGO'nun yanında iyi kalıyor.
Bol bol aim kas. Zaten 2-3 ay çok fazla bir süre değil oyunun taktikleri vs. aklındadır.PC bozulmadan önce çok sıkı CS oynardım. PC bozulunca ara sıra internet kafelere giderdim. Orada 5 dakikalık bir alıştırma sonrasında normal oyunuma devam ederdim. Lakin en son CS'yi 2-3 ay önce oynadım. Ve gerçekten unuttuğumu söyleyebilirim. Yarın sistemim geliyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
CS:GO devri bitti artık. Valorant falan oyna. Valorant'ta iyi sayılmaz fakat CS:GO'nun yanında iyi kalıyor.
Valorant oynuyorum şu aralar ancak çok sıkıntılı oyun. Hit Registration sıkıntısı aşırı fazla. Crosshairimi hiçbir zaman kafa hizasından ayırmam. Tur başı kafa hizasına sabitlerim ve sadece yatay olarak hareket ettiririm mouseumu ancak sıktığım mermiler adamın bacağına gidebiliyor, hiç gitmeyebiliyor. Kitlesi de kanser. @shotgunned önerim Faceit oynaman. Bana kalırsa bir kaç gün aimbotz'da bot vur günde de 30 dakika aimlab antremanı yap zamanla düzelirsin.CSGO devri bitti artık. Valorant falan oyna. Valorant'ta iyi sayılmaz fakat CSGO'nun yanında iyi kalıyor.
İddia ediyorum Global'in yarısı hile.Her yıl CS:GO bitti diyorsunuz adamlar 1 milyon barajını her gün tekrar tekrar kırıyor. Prime almayıp ölüm maçı girerseniz hile geldi diye konuşursunuz tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.