Uzun süredir CSGO oynamayan biri ne yapmalı?

PC bozulmadan önce çok sıkı CS oynardım. PC bozulunca ara sıra internet kafelere giderdim. Orada 5 dakikalık bir alıştırma sonrasında normal oyunuma devam ederdim. Lakin en son CS'yi 2-3 ay önce oynadım. Ve gerçekten unuttuğumu söyleyebilirim. Yarın sistemim geliyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Espor değilsen günde 2 rekabetçi+2ölüm maçı yeterde artar.

CS:GO devri bitti deyip FACEIT atmanda trajikomik bir olay.

Rankım Silver yemin ederim hile gelmiyor. 100 maç oynasam maks 4-5 hile gelmiştir.
Hocam şöyle anlatayım şimdi size. Hilesiz en fazla DMG olabildim ben. Daha sonra hile kullanıp Global olup hesap satıyordum. Bazıları o kadar legit oynuyorlar ki hile kullanıp oynamayan insan gram farkına varamıyor. Hile kullandığım zaman kimin hile olup olmadığını anlayabilmeye başladım. Global'de şöyle bir düşünce oluşuyor: Bu adam böyle oynuyor ki Global olmuş. O yüzden hile olduğunu ihtimal vermiyorsunuz.

Silver olduğun için devri bitmemiş gibi geliyor olabilir. :D hileler Silver rankta ne arasın ki zaten? :D.

Haklısın globalde takılıyor hileciler. @334709 bende bir zamanlar hile kullanıyordum dostum. Zevk vermeyince bıraktım hileyi. Ama hak verin Prime satın alan kişi gidip spinbot veya ragebot açmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı