Uzun süreli ve sürekli kabız olmak

Makaleler
1
Bunu yazarken çok utanıyorum ama biraz uzun bir yazı olacak. Kusura bakmayın tavsiye istiyorum.

Eskiden akışkanlık olmuştu neredeyse haftada bir büyük abdestimi yapıyordum. Eskiden dediğim 1.5-2 yıl önce. Geliyordu da tutuyorum değil di gelmiyordu. Yani istesem de yapamaz hale gelmiştim haftada bir geliyordu sıkıntısız yapıyordum. Bu son 1 yıldır da 2 günde bir olacak şekilde toparlayabildim ama şimdi artık yaşamaktan soğutan bir sıkıntım var. Ayda 2-3 kez çok uzun süreli kabız oluyorum. Artik işin kolon kanserine gittiğini bile düşünmeye başladım. Mesela şu an 11 gün oldu daha tuvaletimi yapamadım karnım o kadar ağrıyor ki yapamıyorum çıkıyorum iki dakika sonra bir daha geliyor bir daha yapamıyorum ve bu döngüye giriyor. 2 gündür okula gitmiyorum bu ağrı yüzünden. Doktora gittim çok umursamadi sorular sordu cevapladim ve bana fitil ve bir tane krem verdi. Bugün 4. gün hala hiçbir etkisini görmedim. Hemoroid olduğunu düşünmüyorum çünkü araştırdığım kadarıyla elle hissedilen bir kitle olmaliymis ama bende yok o. Diğer belirtileri karşılıyorum ama. Ne yapmalıyım artık bıktım bu sorundan. Kabız olmadığım zamanlar bile çok zorlanıyorum ve kanama oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı