Uzun vadede kullanmak için tablet önerisi

Yok hocam yanlış anladın. Apple 2.nesil kalem ile Samsung S9+ kalem arasındaki fark nedir?
Apple BT ile bağlanıyor. Samsung manyetik şekilde bağlanıyor. S-Pen'de temassız işlemler var. Ayrıca üzerindeki tuşa basarak silgiyi açıyorsunuz. Apple'daki en büyük eksik bu. Ayrıca Samsung'ta şarj muhabbeti yok.

Yok hocam yanlış anladın. Apple 2.nesil kalem ile Samsung S9+ kalem arasındaki fark nedir?
M2 İpad Pencil Pro destekliyor hocam zaten aralarında 200-300 lira bir şey var fark var.
Ek olarak Pencil Pro'da kaleme çift tıklayınca silgi-kalem geçişi yapılabiliyor hocam.
Aylardırda kullanıyorum günde 7 saat yoğun kullandığım zamanlarda oldu şarjın 69'dan aşağıya indiğini hiç görmedim.
. Ayrıca üzerindeki tuşa basarak silgiyi açıyorsunuz. Apple'daki en büyük eksik bu.

M2 İpad Pencil Pro destekliyor hocam zaten aralarında 200-300 lira bir şey var fark var.
Ek olarak Pencil Pro'da kaleme çift tıklayınca silgi-kalem geçişi yapılabiliyor hocam.
Aylardırda kullanıyorum günde 7 saat yoğun kullandığım zamanlarda oldu şarjın 69'dan aşağıya indiğini hiç görmedim.
Ama biri kutu içinde geliyor biri ek 5000 lira.

Ama biri kutu içinde geliyor biri ek 5000 lira.
O sırada kalemi iki hafta çantada bırakmama rağmen şarjı yüzde 85'e inen S-Pen:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hem beleş hem şarjsız daha nolsun. (pencil Pro daha iyi 😁)

Ama profesyonel çizim dışında 5000'e değmez. Ben hediye olarak gönderdiler diye aldım yoksa almazdım şahsen.

O sırada kalemi iki hafta çantada bırakmama rağmen şarjı yüzde 85'e inen S Pen:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocalarım babamla Teknosa'ya S9 Plus bakmaya gittik bir anda babamı telefondan amcam aradı sonra geldi S10 Ultra al dedi her şey 10 dakikada gerçekleşti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı