Uzun vadeli kullanım için telefon önerisi

hangisi


  • Oy verenlerin toplamı
    33
En mantıklısı Mate 10 lite. iPhone zaten baştan elerdim. Ben Mate10 lite kullanıyorum kardeşim A5s. Mate10 lite daha oturaklı bir cihaz. Daha kaliteli hissettiriyor. Teknik özellikleri de zaten aşağıda kalmıyor.
 
Apple'dan hayali maddi destek alanların yazacağı:
"Antroit alınmaz. Hele uzun vadede telefon elinde kalır. Arkadaşımın telefonu vardı oradan biliyorum. 1 hafta sonra satmış. Telefon havada kendi kendine 17 takla atmış. Minecraft PE beta sürümünde 11 efpies alıyormuş."

Şaka ve ironi bir yana bütçen ne kadar?
maks. 1600
 
Bütçem çok fazla yok 2. el alacğım aklımda 3 seçenek var.
Oppo A5S 64 GB.
iPhone 6S 32 GB.
Huawei Mate 10 Lite 32 GB.
IPhone'un bir süre sonra yazılım deesteği bitecek ama ben gittiği yere kadar kullanacağım için uzun vadeli bir telefon istiyorum.

Huawei p9Lite 2017 kullanıyorum 3. yıla doğru gidiyor. Sadece ekranda yan kısımlar hafif eğimli o yüzden o kısma düşerse kırılabiliyor. Ben çift taraf kılıf kullanıyorum 16 GB depolamaya oyun ve uygulama kuruyorum fotoğraflarımı lifebox a atıyorum. İşlemcisi de 16 nm yani ısınma sorunu yok, PUBG'de 40 Minecraft 50 Free fire da Ultra'da 30 40 arası FPS alabiliyorum. Kamerası güzel profesyonel fotoğraflar çekebiliyorum. Ciddi bir sorun yaşamadım.
 

Geri
Yukarı