Uzun yüze yakışacak saç modeli

Zayıflamak için kardiyo mu yapılır, bir de sana diyet vb program falan verdiler mi? Fittnesa gitme amacın kas yapmak mı?

İlk sorduğun soruyu bilmiyorum bugün kaydoldum yarın başlayacağım. Beslenme programı verdiler sabah öğle akşam ve ara öğünler şeklinde. Hem kas yapmak için hem de sosyal aktivite için.

İlk sorduğun soruyu bilmiyorum bugün kaydoldum yarın başlayacağım. Beslenme programı verdiler sabah öğle akşam ve ara öğünler şeklinde. Hem kas yapmak için hem de sosyal aktivite için.
Anladım hocam teşekkürler iyi çalışmalar size o zaman.

Hocam tipinizde bir şey yok ki. Gayet düzgün, normal bir tip.

Hocam kendimi çok tipsiz hissediyorum herhalde bir de bende aşağılık kompleksi hastalığı da var.

Anladım hocam teşekkürler iyi çalışmalar size o zaman.

Hocam kendimi çok tipsiz hissediyorum herhalde bir de bende aşağılık kompleksi hastalığı da var.
Sizde özgüvensizlik var. Kendinizi toparlayın, gayet normal bir insansınız.

Olabilir hocam, pek takmamaya kendinizle barışık olmaya çalışın. Mesela benim de yüzüm yaşıma göre küçük duruyor. Genelde beni 15-16 sanıyorlar.

Olabilir hocam, pek takmamaya kendinizle barışık olmaya çalışın. Mesela benim de yüzüm yaşıma göre küçük duruyor. Genelde beni 15-16 sanıyorlar.
Kaç yaşındasınız ki? Merak ettim özel olmaz ise.

Hocam çok iyi bir çene hattınız var, benim yüz tipimiz aynı. Büyük ihtimal yağ oranınız düşünce dikdörtgen yüzünüz olacak. Demek istediğim bu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…