Uzun zamandır kimseye aşık olamamak

SenpaiKangal

Picopat
Selam dostlar, çok garip bir durum içindeyim şu zamana kadar hiç sevgilim olmadı tabii ki eskiden hoşlandığım kişiler oldu ama son 1.5 senedir ciddi kimseye aşık olmadım. Olamıyorum en son sevdiğim kızın peşinden 2 sene kosmustum oda reddetmişti o gün bu gündür kimseyle ciddi konuşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşına girecegim yakinda. Hiç aşık olmadım. Kendimi eksik goruyorum bu konuda. Benim yaşımdakilerin hepsinin sevgilisi var, olmadı aşık oldukları var. Hormonel bir sorun mu var bilmiyorum. Cinsel istekle alakalı bir problem yok, nedense insanlardan çekiniyorum sanırım. Yaşıtlarımdan hep çekindim, belki sebebi yaşımdakilere göre olgun olmamdır. Bizim nesil garip vallahi. Erkek olmama rağmen duygusalım, hayatim boyunca bunu sakladim şu zamana kadar. İnsanları kirmaktan cekindim, korktum. İnşallah yakında dıgerleri gibi olurum.

16 yaşına girecegim yakinda. Hiç aşık olmadım. Kendimi eksik goruyorum bu konuda. Benim yaşımdakilerin hepsinin sevgilisi var, olmadı aşık oldukları var. Hormonel bir sorun mu var bilmiyorum. Cinsel istekle alakalı bir problem yok, nedense insanlardan çekiniyorum sanırım. Yaşıtlarımdan hep çekindim, belki sebebi yaşımdakilere göre olgun olmamdır. Bizim nesil garip vallahi. Erkek olmama rağmen duygusalım, hayatim boyunca bunu sakladim şu zamana kadar. İnsanları kirmaktan cekindim, korktum. İnşallah yakında dıgerleri gibi olurum.
Lütfen kendini olduğun gibi kabul et, sen kimseye benzemek zorunda değilsin. Ömrün boyunca başkaları olamaya çalışarak yaşayamazsın. Sen ne isen, o'sun.

Yaşın henüz erken, ben senden önce âşık olmuştum ancak şart değildi. Karşına doğru kişi çıkmamış olabilir, şu an hayatında bir kız istemiyor olabilirzin vs.

kanka hiç öyle düşünme ben 19 yaşındayım aynı sorun bende de var

Bende aşık olmuştum deli gibi ama o ateş sönünce daha kimseye olamıyorsun. Tabii olursun ama seni etkileyecek birisi olmayınca aşık da olamıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı