V. Osimhen Galatasaray'da

İcardi ve Osimhen'de 2 santrafor zor olur. İkisi de top taşımaz.

Okan ne zaman çift forvet oynattı? Bana kalırsa iyi transfer ama ben bu transferi yapacak olsam Icardi gibi %100 sorun çıkaracak bir adamı elden çıkartırdım.

Adının Türkiye ile geçmesi bile dalgaymış gibi geliyordu resmen galatasaraya geldi.
Sponsorlar tarafından ödenecektir diye düşünüyorum 1 tane orta saha veya 10 numara transferi ile Avrupa ligi yarı final çok rahat yapabilecek bir takım olabiliriz.

Okan ne zaman çift forvet oynattı? Bana kalırsa iyi transfer ama ben bu transferi yapacak olsam Icardi gibi %100 sorun çıkaracak bir adamı elden çıkartırdım.
Birincisi Okan çift forvet oynatmayı beceremiyor, becerse bile İcardi Osimhen beraber olmaz. Ayrıca takımda kanat bek oynayacak adam var mı? Abdülkerim ile Avrupa'ya gidilir mi? Sezon ortası taktiğe takım adapte olacak mı?

Icardi'nin seneye gideceğini düşünüyorum formu çok düştü Galatasaray daha teknik bir forvet arıyor osimhende bunun kanıtı.

Adının Türkiye ile geçmesi bile dalgaymış gibi geliyordu resmen galatasaraya geldi.
Sponsorlar tarafından ödenecektir diye düşünüyorum 1 tane orta saha veya 10 numara transferi ile Avrupa ligi yarı final çok rahat yapabilecek bir takım olabiliriz.
Başka seçeneği olmadığı için geliyor. Napoli'de kadro dışı, Avrupa'da transfer sezonu bitti.
Icardi'nin seneye gideceğini düşünüyorum formu çok düştü Galatasaray daha teknik bir forvet arıyor osimhende bunun kanıtı.
Osimhen 1 sene kiralık. Seneye yok.

Birincisi okan çift forvet oynatmayı beceremiyor, becerse bile Icardi osimhen beraber olmaz. Ayrıca takımda kanat bek oynayacak adam var mı? Abdülkerim ile Avrupa'ya gidilir mi? Sezon ortası taktiğe takım adapte olacak mı?

Takım adapte olur sıkıntı yok abdülkerimi satması lazım Icardi osimhen olur fakat besleyecek yok 10 kere söylemişimdir osimhen kendi gidecek Icardi top isteyek olmaz.

Icardi gitmez taraftar tuttu onu kankam gitseydi arabistana giderdi yerdik bizde parayı.

4-4-2 gibi bir şeyi Okan Buruk yapamaz hocam geçen 2 forvet oynattı gördük, besleyebilen adam yok Icardi'yi osimheni nasıl besleyecek ikisi birden boş boş durur ceza sahasında.
Hocam alttaki 11 nasıl olur İcardi Osimhenin arkasında oynar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-02-18-21-10-355_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-02-18-21-10-355_com.android.chrome.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 53

Technopat Haberler

Geri
Yukarı