V-Sync mantıklı mı?

Açmanızı tavsiye etmem inanılmaz input lag oluyor fareyi çevirirken bile hissettiriyor.

V-sync input lag yapıyor. Hiç önermem.

Bir de FPS çok stabil değil mesela 190 alırken 80 olabiliyor. (o anki skillere vs bağlı biliyorum ama kasması gerektiği yerde kasmayıp basit bir yerde kasabiliyor.)

İnput lag yapıyor fakat ayarlardan Max FPS'i 60e sabitlerseniz input lag olmaz ben öyle kullanıyorum.

Bir de FPS çok stabil değil mesela 190 alırken 80 olabiliyor. (o anki skillere vs bağlı biliyorum ama kasması gerektiği yerde kasmayıp basit bir yerde kasabiliyor.)
VALORANT işlemci oyunu olduğu için INTEL g5400 işlemci ile FPS düşüşü yaşamanız normal.

Sisteminiz iyiyse mantıklı. Kötüyse mantıksız. V-Sync açtığınızda sisteminiz o oyunun 60FPS hızına yetişemiyorsa çok yavaş oynayacaksınız. Kapalı ise de 60 FPS'i geçer ise ekranda yırtılmalar olacak monitörünüz 60Hz olduğundan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

V-Sync açık iken oluşan lag bu şekilde olur. Gecikme yaşıyorsanız FPS'i kısıtlayın ve V-Sync kapatın.

Valorant işlemci oyunu olduğu için Intel G5400 işlemci ile FPS düşüşü yaşamanız normal.

Hocam ama normal oynarken başladı bu FPS düşmesi sorunu.

FPS kısıtlamam drop sorununu ortadan kaldırır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…